Homofobiškas lipdukas ties įėjimu į Vilniaus piceriją kelia ir klausimų, ir aistrų

Vilniuje maisto kurjeriu dirbančio Jokūbo Stadalninko paskelbta fotografija kelia bėdų dviejų maitinimo įstaigų reputacijai. Ant L. Asanavičiūtės gatvėje esančio 15 numeriu pažymėto pastato durų vaikinas pastebėjo lipduką, kuriame matyti raudonu brūkšniu perbrauktas dviejų vaikinų, kurių fone - vaivorykštė, piešinys.

Jokūbo Stadalninko nuotr.


jarmo.net

redakcija@jarmo.net


J. Stadalninkas portalui jarmo.net teigė, kad lipduką jis šeštadienį pastebėjo prie įėjimo apie 15 val. 30 min., bet po valandos lipdukas jau buvo dingęs.

Pastate, anot jo, įsikūrusios „Fokus pizza" ir „Močiutės cepelinai". Ar lipdukas atsirado šių maitinimo įstaigų darbuotojų iniciatyva, ar buvo prilipdytas lankytojų, nėra aišku.

Papildyta 2021-05-30 d. 21:05 val. Igoris Jermolenka, įmonės „Fokus pica“ vadovas, portalui 15min.lt sakė, kad lipduko įmonės darbuotojai neklijavo, kas tai padarė - neaišku, bet esą kyla įtarimų, jog tai galėjo padaryti vyrų kompanija, pastebėta prie durų, kuri „išgėrinėjo" ir „rūkė". Jis prasitarė, kad dėl šio įvykio planuojama įrengti vaizdo stebėjimo kameras.


Papildyta 2021-05-31 d. 19:41 val. Dėl įvykio kreiptasi į policijos pareigūnus. I. Jermolenko sakė, kad lipduką priklijavęs asmuo pasielgė „piktybiškai", dėl to padaryta žala verslui, suteršta reputacija. Jis įtaria konkurentų darbą. Apie tai plačiau skaitykite šioje publikacijoje: „Dėl homofobiško lipduko išgarsėjusios picerijos savininkas nepatenkintas nuotrauką paskelbusiu kurjeriu: įtaria konkurentus"

Naujesnė Senesni