„Kur bėgi, py*ere?". Taip Seimo narius apsilankyti kvietę homofobai protestuotojai pasitiko Matą Maldeikį

„Tautos žiedas sukilęs už šeimą, kalbą ir kultūrą pasitinka pas juos atėjusį Seimo narį. Prieš tai ilgai piktinasi, kad niekas neina, nes bailiai", - pasidalinęs tv3.lt vaizdo įrašu, kuriame matyti Mato Maldeikio ir antradienį prasidėjusio homofobiško protesto dalyvių susitikimas, rašo Skirmantas Malinauskas savo „Facebook" paskyroje. 

Matas Maldeikis buvo iškoneveiktas | Stop kadras

jarmo.net 

redakcija@jarmo.net


Antradienį prie Seimo esančioje automobilių stovėjimo aikštėje susirinkę asmenys teigia esantys prieš Partnerystės įstatymo priėmimą, kitaip tariant, prieš tos pačios lyties žmonių porų teisę oficialiai įtvirtinti savo santykius. Dalis mitinguotojų pasisako ne tik prieš LGBTQ+ bendruomenę, bet ir prieš skiepus, taip pat yra pasipiktinę tuo, jog STT atliko kratą „Darbo partijos" atstovo Mindaugo Puidoko kabinete Seime po to, kai Seimo narys Matas Maldeikis pranešė STT, jog „darbiečio" padėjėjas pasiūlė jam kyšį. 

M. Maldeikis antradienį atvyko susitikti su mitinguotojais. Šie, prieš tai skandavę šūkius, kuriuose kvietė Seimo narius ateiti, liepė jam tučtuojau pasišalinti. „Atėjai ir išeik", - pasakė jam vienas iš jį pasitikusių protestuotojų. 

Galiausiai M. Maldeikis su vienu iš mitinguotojų nuėjo pasikalbėti, o paskui jį ėjęs kitas vyras ėmė šaukti: „Išdavikas! Ką tyliau? Tegul žino savo tikrą vardą". Po to sekė šūksniai: „Py*eras kūr*a job*nas. Job*nas py*eras ble*. Kur bėgi, py*ere?!". 

Naujesnė Senesni