Karštas Melovino bučinys atskleidė jo biseksualią pusę

24-erių metų Melovinas - tarptautinio pripažinimo sulaukęs atlikėjas bei dainų autorius - surengė vieną karščiausių savo pasirodymų. Ukrainietis, atlikęs kūrinį, scenoje prisitraukė arčiau savęs šalia buvusią merginą, kurią pabučiavo, o tuomet priėjo prie vaikino ir taip pat jį karštai pabučiavo. Taip Melovinas „išėjo iš spintos". Paaiškėjo, kad atlikėjas yra biseksualus.

Stop kadras


jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Akivaizdu, kad jo atsiskleidimas koncerte, kurį transliavo ir M1 televizija, pribloškė čia susirinkusius žmones.

Dvigubo bučinio akimirkos spėjo išplisti ir internete, tiesa, Melovinas sužinojo, kad jų televizijos transliacijoje nebuvo.



Atlikėjas savo „Instagram" paskyroje pasidalijo gerbėjos padarytu vaizdo įrašu.

Jame Melovinas rašė, kad jam nėra svarbu, kokia yra žmogaus „rasė, tikėjimas ar lytis", nes „reikia mylėti žmogų, kūną, sielą". Tiesa, vaikinas apgailestavo, kad kai kurie žmonės meilės nepripažįsta, ją „užblokuoja".

Dėl televizijoje nepasirodžiusių akimirkų jis sukritikavo savo gimtąją šalį teigdamas, kad jeigu ši negalės jo priimti, jam bus sunku pasilikti.

„Ar kova už savo teises ir laisves turėtų būti cenzūruojama?" - klausė atlikėjas.

Televizija M1 išplatino pareiškimą, kuriame teigė, kad tiesioginės transliacijos metu dvigubas bučinys nebuvo rodomas, nes tai nebuvo suplanuota, komanda apie tai nebuvo perspėta. 

Remiantis Pew tyrimų centru, Ukrainoje LGBTQ+ asmenys susiduria su daugiau neigiamu nei teigiamu visuomenės požiūriu. Panašios tendencijos jaučiamos ir kitose Rytų Europos šalyse, tokiose kaip Vengrija. Skaičiuojama, kad tik mažiau nei 20 proc. ukrainiečių palaiko LGBTQ+ bendruomenę. 
Naujesnė Senesni