Dramatišką skyrybų istoriją palydėjo homoseksualios moters gyvybę pasiglemžę šūviai

Brazilijos advokatas Wagneris Cardealas Oganauskas buvo sulaikytas ir jam pareikšti įtarimai dėl buvusios žmonos Anos Paulos Campestrini (39 m.) suplanuoto nužudymo. Po Kuritibos mieste birželio 22 d. įvykusio kraupaus išpuolio aiškėja, kad nusikaltimas galimai įvykdytas dėl neapykantos LGBTQ+ bendruomenei.

Asociatyvi Alejo Reinoso/Unsplash nuotr.



jarmo.net

redakcija@jarmo.net

A. P. Campestrini ir W. C. Oganauskas santuokoje praleido 17 metų, turėjo 3 vaikus. Prieš 4-erius metus moteris atsiskleidė esanti homoseksuali ir su W. C. Oganausku išsiskyrė. Iki savo žūties ji gyveno kartu su mylimąja.

„Nebemyliu tavęs kaip vyro", - apie nelengvą sprendimą ji vienoje telefono žinučių paaiškino vyrui.

Tačiau šis su tuo susitaikyti nenorėjo.

Policija nustatė, kad birželio 22-ąją moterį, važiavusią automobiliu, sekė jos buvusio vyro draugas, vardu Marcosas Antonio Ramonas.

Saugumo kameros užfiksavo A. P. Campestrini žūties akimirkas. Samdomas žudikas privažiavo prie automobilio, prisiartino prie vairuotojo pusės lango ir šovė 14-ką kartų.

Policijos tyrėjai nustatė, kad W. C. Oganauskas į žudiko banko sąskaitą pervedė 38 tūkst. Brazilijos realų (apie 7,2 tūkst. JAV dolerių). Manoma, kad vyrai kelis mėnesius planavo itin žiaurų nusikaltimą. Be to, paaiškėjo, kad jie greičiausiai į moters automobilį anksčiau „pakišo" narkotinių medžiagų tam, jog ją areštuotų policijos pareigūnai, tačiau šis planas neišdegė.

Policijos turimuose susirašinėjimuose tarp W. C. Oganausko ir žuvusiosios matyti, kad vyras jai grasina, lieja nuoskaudas, vadina „ragana", „savanaude" ir panašiai.

Po išsiskyrimo A. P. Campestrini kurį laiką dirbo „Uber" vairuotoja ir siekė pamiršti vyrą, tačiau šis ją persekiojo, nedavė ramybės. Daugybėje žinučių minimi buvusių sutuoktinių vaikai.

Po skyrybų nepilnamečiai gyveno kartu su tėvu. Vietos žiniasklaida skelbia, kad W. C. Oganauskas moteriai trukdė su jais matytis.

A. P. Campestrini siekė susikurti naują gyvenimą. Ji sutiko 29-erių metų merginą. Pora pamilo vienas kitą, planavo susiremontuoti gyvenamąjį namą, pakeliauti po Graikiją. Deja, šiuos planus sužlugdė jos buvusio vyro kerštas. Šiuo metu tiek jis, tiek pasamdytas žudikas yra sulaikyti ir laukia teismo nuosprendžio. Abu kaltinamieji neigia padarę nusikaltimą.
Naujesnė Senesni