Įžymybę šantažavusiam vaikinui teks atsakyti prieš temidę

Aktorė Bella Thorne, prieš kurį laiką atsiskleidusi esanti panseksualios tapatybės, padėkojo Federaliniam tyrimų biurui (FTB) už vyro, kuris įtariamas 2016 metais nulaužęs jos socialinio tinklo paskyrą, paiešką.

Aktorė Bella Thorne | „Instagram" nuotr.

jarmo.net

redakcija@jarmo.net

22 metų britas Josephas O'Connoras buvo areštuotas Ispanijoje dėl B. Thorne paskyros nulaužimo, įvykusio per 2016 metų birželio mėnesį. Vaikinas taip pat apkaltintas dėl ​​virtinės kibernetinių atakų prieš JAV prezidentą Joe Bideną, Eloną Muską, Baracką Obamą.

JAV tarnybos pareiškė kaltinimus dėl įsilaužimo, turto prievartavimo ir kibernetinio išpuolio, liepos 21-ąją paskelbė JAV Teisingumo departamentas pranešime spaudai .

„Noriu padėkoti FTB, kad nenuilstamai ieškojo žmogaus, kuris pavertė mano ir kitų gyvenimus pragaru“, - tą pačią dieną „ Instagram“ įraše paskelbė parašė B. Thorne.

Bylos duomenimis, įtariamasis įsilaužė į 23 metų aktorės „Snapchat“ paskyrą ir pagrasino paskelbti jos nuotraukas, kuriose ji yra apsinuoginusi.

B. Thorne buvo šantažuojama padėkoti įsilaužėliui „Twitter" įraše - esą tik tokiu būdu ji galėtų paskyrą susigrąžinti.

Teisingumo departamentas patvirtino, kad J. O'Connoro areštas yra susijęs su įtarimais, kad praėjusių metų liepos mėnesį įsilaužėliai neteisėtai pateko į socialinių tinklų paskyras, priklausančias vyriausiems vyriausybės pareigūnams, įžymybėms ir korporacijoms.

Ispanijos nacionalinė policija suėmė J. O'Connorą Esteponoje, kurortiniame mieste Kosta del Solyje, pranešė departamentas.

Dar 2019 metais aktorė B. Thorne atskleidė esanti panseksuali, nors prieš tai ji save identifikavo kaip biseksualios orientacijos.

Naujesnė Senesni