„Kaunas Pride" skelbia, kiek surinko lėšų, aukotojų laukia staigmena

Žmonės buvo kviečiami finansiškai prisidėti prie pirmųjų LGBTQ+ bendruomenės eitynių Kaune, planuojamų rugsėjo 4-ąją, organizavimo. Paaiškėjo, kokia suma jau paaukota. Skelbiama, kad po daugiau nei 30 eurų paaukojusiems geradariams išsiųstos dovanos.

Organizatoriai atsidėkoja aukotojams | „Kaunas Pride" nuotr.

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Skaičiuojama, kad iš viso buvo surinkta daugiau nei 3 tūkst. eurų. 

„Labai dėkojame visoms ir visiems, finansiškai prisidėjus prie pirmųjų pride eitynių Kaune, toms ir tiems, kas dalinasi informacija ir leidžia pajusti palaikymą visame įtemptame organizavime. Per visai trumpą laiką, platformoje surinkome gražią sumą - 3333 eurus. Šiandien darbščios rankos supakavo ir išsiuntė maišelius, paaukojusiems 30 eurų ir daugiau. Pamerk akį, sutikusi maišelio savininkus", - antradienį paskelbė „Kaunas Pride" organizatoriai. 

Ant juodų maišelių, kurie pasieks aukotojus, yra prierašas „Mes esame visur", tapęs „Kaunas Pride" šūkiu.

„Mes esame visur", - kai pirmųjų eitynių Kaune šūkis | „Kaunas Pride" nuotr.

Jarmo.net primena, kad Kauno miesto savivaldybė nebuvo suderinusi „Kaunas Pride" maršrutų - 3 kartus valdininkai tą atsisakė padaryti, dėl ko eitynes organizuojanti Gegužės 1-osios profesinė sąjunga kreipėsi į Regionų apygardos administracinį teismą. Šis Savivaldybę įpareigojo suderinti maršrutą Kauno Laisvės alėjoje. Sprendimas vis dar gali būti skundžiamas, spėjama, kad Savivaldybė tą ir padarys.
Naujesnė Senesni