Agnė Jagelavičiūtė įsitikinusi - turėtume ieškoti prezidento sąžinės

Mados žurnalo „L'officiel" redaktorė, žinoma stilistė Agnė Jagelavičiūtė įsitikinusi, kad Lietuva žmogaus teisių srityje sparčiais žingsniais žengia atgal. Padėtis jai primena viduramžius. Dėl tokios situacijos valstybėje ji kritikos negaili ir dabartiniam šalies prezidentui Gitanui Nausėdai.

Agnė Jagelavičiūtė | Stop kadras


Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Pastarasis ne kartą pareiškė kritiškai vertinantis Partnerystės įstatymo projektą, kuris, jeigu būtų priimtas, leistų įteisinti savo santykius poroms nepriklausomai nuo to, kokių lyčių asmenys jas sudaro. 

„Pripažinsiu, visai nebuvau rimtai įsigilinusi į Partnerystės įstatymą. Buvau tiesiog už. 
Net neįsigilinus buvo aišku, kad šis įstatymas - apie meilę.

Ne apie seksą, ne apie demonstravimąsi, o apie tikrą meilę, kuri jungia žmones daug kilnesniems tikslams. 

Šiandien, visai atsitikintai sužinojau, kad Lietuvos Respublikoje draudžiamas dirbtinis apvaisinimas nesusituokusioms poroms. 

Realiai ištiko eilinis šokas, kurių šiandien kas dieną - po naujieną. Dardame į viduramžius savo iškasinėto Vilniaus gatvėmis kosminiu greičiu ir kol archeologai ieško senovinių liekanų, vienintelis dalykas, kurio šiandien turėtume ieškoti - tai prezidento sąžinė. 

Bet ji, matyt, pasiliko ten, kur ir sveikas protas kažkur savaitės žiniose prieš kelis metus, kai reikėdavo pavapėti apie nekilnojamojo turto oro prognozes", - savo „Facebook" paskyroje rašė žinoma stilistė. 
Naujesnė Senesni