Filmo apie homoseksualų vaikiną žvaigždė papasakojo, kaip vaidmuo pakeitė jo mąstymą

Pagrindinio homoseksualaus vaikino veikėjo rolę filme „Visi kalba apie Džeimį" atlikęs autorius Maxas Harwoodas tvirtai įžengė į aktorystės pasaulį ir jau pelnė pripažinimą už meistriškai suvaidintus filmo veikėjo Džeimio Campbel išgyvenimus. Filmas paremtas tikra istorija. Joje vaidinęs aktorius teigė, kad ši patirtis pakeitė jį - dingo vidinė homofobija, kurią kartais patiria patys LGBTQ+ bendruomenės nariai.

Maxas Harwoodas | attitude.co.uk nuotr.

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Jauno aktoriaus karjerą pradėjęs M. Harwoodas tapo žurnalo „Attitude" ceremonijos „Breakthrough Award“ nugalėtoju.

„Jei koks nors vaidmuo mane pralaužė, tai buvo tas, kuriame aš parodžiau daug dalykų, kuriuos galiu padaryti. Tai svarbi istorija, todėl džiaugiuosi, kad ji buvo parodyta tokia, kokia įvyko “, - sakė jis „Attitude" leidiniui.


24 metų vaikinas pelnė pagrindinį vaidmenį režisieriaus Jonathano Butterello filme, dėl to nebesilankė dramos studijose, o po vaidinimų mokėsi namuose. Tačiau, kaip ir jo personažo, Maxo maištinga siela jį nuvedė ten, kur jis norėjo būti.

„Aš visada ketinau tai padaryti. Kad ir kaip mylėjau dramos mokyklą, aš tikrai turėjau vėl surasti savo meilę ir vienintelis būdas, kaip tai padaryti, buvo sulaužyti rutiną ir rasti ją kažkur kitur" - sakė vaikinas.

Jaunuoliui pavyko - jis tapo filmo pagrindine žvaigžde.




Kylanti garsenybė atviravo, kai mokykloje jį aplankė keistas jausmas, tarytum jis jautėsi kitoks, tačiau tai jam padėjo suvokti save.

„Per pastaruosius metus tapau kur kas drąsesnis ir mažiau atsiprašau“, - sakė jis.

Aktorius teigė, kad tai lėmė pamokos, išmoktos filmavimo metu.

„Jaučiu, kad į tai įdėjau tiek daug savęs, ir tai buvo tokia mokymosi patirtis, kad savaime išėjau prisipildęs pasitikėjimo savimi, o vidinė homofobija, kuri mane lydėjo, išnyko", - kalbėjo M. Harwoodas

Jis teigė besididžiuojantis tuo, kad filmas gali įkvėpti LGBTQ+ žmones džiaugtis tuo, kuo jie yra,

„Šis filmas LGBTQ+ žmonės sako, kad tu esi gražus", - kalbėjo vaikinas.

Naujesnė Senesni