Netoli šiaurinio Londono pristatyta translyčių vėliava papuošta perėja

Netoli šiaurinės Londono dalies buvo pristatyta translyčių vėliavos spalvomis papuošta kelio perėja sankryžoje. Žmogaus teisių aktyvistai sako, kad tai yra „aiškus pareiškimas“ apie translyčių asmenų teisių svarbą ir LGBTQ+ vienybę.

Netoli Londono šiaurinės dalies atidaryta translyčių vėliavos perėja | twitter.com/DannyBeales


Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Pirmadienio popietę, lapkričio 8 d. prie Kamdeno miestelio merės Sabrinos Francis prisijungė vietos tarybos nariai ir bendruomenės lyderiai, susirinkę atidaryti „pirmąją translyčių perėją“ šiame mieste.

Kamdeno tarybos narys Danny Bealesas, atsakingas už investicijas į bendruomenės kultūrą, apie vėliavos atidarymą pranešė „Twitter" paskyroje.

Momentinė ekrano kopija


Jis rašė: „Šiandien Kamdeno mieste atidarėme pirmąją translyčių vėliavos perėją. Nuostabu aiškiai pasakyti, kad visi yra laukiami Kamdene! Garbė dalyvauti kuriant tai".

Translyčių perėja demonstruota šio miestelio įsipareigojimą ginti LGBTQ+ asmenų lygybę. Tarybos narys Abdul Hai įsitikinęs: „Kamdenas garsėja tuo, kad jame nėra vietos neapykantai ir yra (Bloomsbury, - jarmo.net past.) rajonas, turintis stiprią ir besitęsiančią pagarbos ir paramos visiems istoriją. Ši nuostabi perėja yra ne tik įspūdingas vaizdinis pareiškimas, padedantis švęsti translyčių matomumą, bet ir primena apie turtingą LGBTQ+ istoriją ir kasdienį gyvenimą".

Sankryža, kurioje yra nupiešta ši perėja, ribojasi su Tavistock Place ir Marchmont gatvėmis, šalia seniausio Jungtinės Karalystės „Queer" knygyno „Gay’s The Word“.

Parengta pagal DailyMail ir PinkNews
Naujesnė Senesni