Lolita Zero atskleidė, kam skirti jos nešiojami ragai

Nacionalinėje LRT Eurovizijos atrankoje „Pabandom iš naujo“ dalyvaujanti LGBTQ+ bendruomenės ikona, atlikėja Lolita Zero nepalieka abejingų – vieni gali jos nemėgti, kiti ją dievina, tačiau, galų gale, ji ne kažkieno mama, kad turėtų visiems įtikti. Nepaisant simpatijų ir antipatijų, šios atlikėjos išvaizda ir balsas prikausto visus. Pakalbinta portalo escunited.com, Lolita Zero atskleidė, kam skirti jos nešiojami ragai.

Lolita Zero | facebook.com/LolitaZero


jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Be pradėkime nuo to, ką ji galėtų papasakoti apie save. Lolitos atsakymas į šį klausimą kiek kategoriškas: „Aš ne tavo mama, kad turėčiau apie save pasakoti“. Būtent panašiai skamba ir jos naujo kūrinio pavadinimas – „Ne tavo mama“.

Stop kadras


Paklausta, kaip atranda balansą tarp choreografijos, režisūros ir aktorystės bei pasiruošimo Eurovizijos atrankoje, Lolita atsakė: „Geriausias balansas – stovint apie 30 centimetrų aukštakulnių“.

Lolita Zero „Eurovizijos“ atrankoje paskutinįkart dalyvavo 2017 metais ir atliko dainą „Get Frighten“. Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus, ji užėmė 3 vietą.

 

Ar ji tikėjosi, kad šis kūrinys taps toks sėkmingas ir populiarus? Į tai Lolita sureagavo tarusi: „Tiesiog palaukite, kol šiais metais išeisiu į sceną!!! Būsite sužavėti!!! Pažadu!“.

Kalbėdama apie ragus, ji dėstė, kad pirmąkart šiuos ragus ji atrado prieš 5-erius metus. „Aš nešioju savo ragus ir laukiu, kol žmonės pasikeis ir eis į šokių aikštelę be vardų, be lyties“. Ji dėstė, kad šie ragai skirti visiems, kurie nepalaiko bendruomenės.

Naujuoju kūriniu „Ne tavo mama" Lolite Zero taip pat siunčia žinutę: „Aš dainuoju kūrinyje: „Dirbk, kale, aš ne tavo mama“. Tai daug ką paaiškina. Turite dirbti su savimi“.

Lolitos Zero personažą įkūnija Gytis Ivanauskas.


Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni