Giedrius Alasevičius. Seniausias pasaulio vėžlys – gėjus

Blogos naujienos žmonėms su žaliais rėmeliais. Seniausias pasaulio vėžlys - Džonatanas, kuris daugelio manymu apskritai yra seniausias žeme vaikštantis padaras – yra gėjus.

Vėžlys | Asociatyvi Zdenek Macheček/Unsplash.com nuotr.


Giedrius Alasevičius

visuomenės veikėjas

Tai paaiškėjo prieš 3 metus, kai jo veterinarui patikrinus jo partnerę Frederiką paaiškėjo, kad Frederika iš tiesų yra Frederikas. Ar Frederikas gimė vyru ar juo tapo gyvenimo eigoje – nežinoma.

Šiemet Džonatanui sukako 190 metų ir jis buvo įrašytas į gineso rekordų knygą.

Nepaisant to, kad vėžliukas yra aklas ir praradęs uoslę, be miego ir valgio, jis vis dar aktyviai užsiiminėja lytiniais santykiais.

Tai tik dar kartą įrodo, kad yra kažkoks pasaulinis sąmokslas prieš tradicines šeimas ir net vėžliai–pensininkai jau turi pereiti į LGBT, kad išgyventų. Belieka tik skėsčioti rankomis nerimaujant dėl to, kas bus toliau.

Nes nu akivaizdu, kad joks kitoks paaiškinimas neįmanomas. Ir kaip matote, Džonatanas toks pats susireikšminęs kaip ir kiti gėjai, negali ramiai sau seksu užsiiminėti, būtinai turi reklamuotis.

Manau Lietuvos Vyriausybė privalo nedelsiant kreiptis į Pasaulio Gineso rekordų organizaciją su reikalavimu šias naujienas nuslėpti arba padaryti prieinamas tik po 10 valandos vakaro, nes tai akivaizdžiai nusižengia ir mūsų konservatorių paserviruotam Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamos viešosios informacijos poveikio įstatymui.

To nepadarius, neabejingi tradicinei šeimai bus priversti šaukti tautą gatvėse. Taipogi privaloma kuo skubiau įstatymu uždrausti homoseksualiems vėžliams įsivaikinti, nes jeigu tai vyksta jau beveik 200 metų, tai vienas Dievas težino, kokia tradicinių vėžlių situacija. Ypač, kai apie juos tai nerašo.


Rubrikoje „Pozicija" skelbiamos autorių įžvalgos ir nuomonės. Turite ką pasakyti? Rašykite e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni