Lolita Zero ketina visus abstulbinti „Eurovizijos" atrankos finale: „Visiems pasišiauš oda“

Ypatinga savaitė prasideda Lolitai Zero. Po šiuo vardu kuriantys scenos profesionalai, šių metų „Eurovizijos“ atrankose iškart startavę su įspūdingu „Not Your Mother“ pasirodymu, dabar šlifuoja kūrinio muzikinę formą ir šeštadienį žada siurprizų, rašoma pranešime spaudai.

Lolita Zero | Soho nuotr.


Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Deimantais nusagstyti masyvūs ragai, 30 cm kulnai, skirtingų lyčių privalumus išryškinantys, o kartu visus skirtumus ištrinantys šarvai, prigludę prie liekno kūno ir jame išauginto didžiulio pasitikėjimo savimi, – mistifikuota, dvimetrinė Lolita Zero palieka ryškų įspūdį.

Lolita Zero | Soho pranešimas spaudai


„Girdėjau atrankos komisiją kalbant apie tai, kad į „Euroviziją“ reikia siųsti ateitį. Norite ateities? Puiku, tai – aš! Ateinu ne iš 1970-ųjų, o iš 2090-ųjų. Ir mano kūrinys – ne apie gėlėtą meilę, o apie tai, kad pagaliau turime įveikti vidinių baimių demonus ir, paleidę mamos sijoną, drąsiai šokti savo šokį“, – sako Lolita Zero.

Lolita Zero | Soho nuotr.


Futuristinį įvaizdį Lolitai Zero sukūrė Robertas Kalinkinas – pirmasis Lietuvos dizaineris, pradėjęs kibernetinį romaną su metaverse – virtualių erdvių visata. O neseniai į performerę kreipėsi kompanija, kurianti virtualios realybės žaidimus!“.

Lolita Zero | Soho nuotr.


Nuo šiol Lolita Zero skambės ne tik „Eurovizijos“ scenoje, bet ir virtualioje realybėje. Ir ne bet kur, o viename populiariausių „Beat Saber“ žaidimų, kuriame kiekvienas galės sugroti „eurovizinį“ hitą.

„Aš mėgstu naujoves ir pokyčius. Be to, turiu savo avatarų. Vieni gimsta čia ir dabar, kiti su manimi jau ne vienerius metus. Lolita Zero nėra vienas asmuo: mes esame grupė. Tiesiog ant scenos esu ta, į kurią viskas suplaukia, belieka tai ištransliuoti.

Lolita Zero | Soho nuotr.


O šeštadienį „Eurovizijos“ atrankos finale paleisiu į eterį balsus, kurie skamba mano galvoje, – intriguoja Lolita Zero. – Ruošiame siurprizų siurprizą tiems, kurie kalbėjo, kad „Not Your Mother“ yra ne kūrinys, o skanduotė. Nuo vokalo, kurį išgirsite, visiems pasišiauš oda. O Agnietės Lisičkinaitės choreografija priklijuos akis prie šokėjų.“

„Eurovizijos“ atrankos „Pabandom iš naujo!” finalas, kuriame rungsis aštuonios dainos, šį šeštadienį, 21 valandą – per LRT TELEVIZIJĄ, LRT RADIJĄ ir portale LRT.lt.

Lolita Zero | Soho nuotr.


Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni