Namų šeimininkės mintys klausantis Zitos kalbos apie homoseksualų paradą ir daugiatūkstantinį Šeimų sąjūdį

Legendinė Zitos kalba vakar prasidėjo ramiai, nuo maždaug dviejų minučių įžangos, per kurią visi truputį prisnūdo galvodami, kad nieko įdomaus neišgirs. Kažkas įlindo į telefonus, nes neįdomu ir nėra į ką žiūrėti, žiūrovai namuose pakilo nuo televizorių, ketindami įsipilti arbatos ar nuveikti kažką turiningesnio.

Asociatyvi pexels.com nuotr.

Jūratė Griškėnaitė

vertėja


Niekas dorai neįtarė, kad ponia Zita šventei buvo paruošusi keisto skonio siurprizų.

Tuo metu viename kaime jos klausėsi duoną minkiusi namų šeimininkė. Tribūnoje įsitaisiusios buvusios deputatės kalbą ji išgirdo ir suprato savaip. Na, maždaug taip.

---

- ...mes kūrėme, norėjome ...mūsų tikslas – laisva Lietuva. Tegu Lietuva bus tokia, kokios jos norės žmonės.

Tačiau.

Nežydi vienybė, kaip norėjo Kudirka, nes yra nepagarba ir nepasitikėjimas. Kodėl yra gaidiškai žemi reitingai? Kodėl žmonės nepatenkinti valdžia, partijomis, teismais ir prokuratūra? Kodėl yra tvoros, aš jūsų klausiu?!

Todėl, kad yra Gedimino kalno nuošliauža! Ir nematyti ekstremalios padėties pabaigos, nes yra teismas ir žlunga valstybės simbolis. Jums JAU baisu? Aš dar tik pradėjau.

Dar baisiau yra teisme įstrigęs Masiulis su liberalais. Ten kažką truputį ir Darbo partija. Todėl Lietuvą valdo visokie nusikaltėliai iš teismo suolo. Nuteiskite pagaliau, aš jau seniai būčiau nuteisusi. Arba išteisinkite, bet nežinau, ar padės tada su nepasitikėjimu, nes visi nori, kad nuteistų. Nepasitikėjimas yra gniaužtai. Teisingumas yra valstybės pagrindas.

Ir nors čia su teisingumu ir teismo suolu neturi nieko bendro (MAN DĖL TO YRA APMAUDU), jūs pažiūrėkit, prie ko tai priveda? Kaip tai prie ko? Prie palaido gyvenimo būdo, kurį propaguoja ta baisi Laisvės partija. Madų, matai, jie politinių diktuoti atėjo tie piemenys, aš jums tuojau pasakysiu visą tiesą jūs „alkoholio“, narkotikų, medikamentinių abortų mėgėjai, lyčių keitėjai ir sekso maniakai. Jūs tik pagalvokit, seksualinis pasitenkinimas nuvertintas iki pramogos lygio. Jūs manote, kad tai sveika? AIŠKU, KAD NE.

Todėl ir yra gaidiškai žemi reitingai, kad žmonės nenori svaigalų, abortų ir sekso. Tai mus skaldo. Protingiems ir išsilavinusiems žmonėms nusibodo pasakos apie niekada neegzistavusią KGB ir Kremliaus dezinformaciją. Mano pasakos yra geresnės. Ir aš jums sakau, kad pirmą Rusijos agresijos dieną žmonės taip susivienijo, kad aš tikėjausi juos visus pamatyti perėjus į mūsų pusę. Bet vienybės nėra, nes jie niekur neperėjo, o taip nutiko, nes nevieningi yra tautos atstovai. Jūs tik į juos pažiūrėkit!
Ten kažką prioritetai, teisėkūra, Konstitucija, niekam neįdomu.

Bet tik pagalvokit, koks blogas yra Seimas: per dešimt metų priėmė tik fiskalinės ten kažką. Gal todėl, kad teismo suole sėdėjo.

Referendumo įstatymo atidėliojimas. Nenormalu. Greičiau reikia įstatymų.

Valstybinė kalba, tik pagalvokit, net neturi įstatymo, o Seimas atšaukė lietuvių kalbą. Lotyniškos raidės yra išpuolis, o Dobrovolska yra nepagarbi ir įžūli. Kas tu tokia, iš viso, Evelina?! Atsigauk, tu, Konstituciją pasiskaityk.

O dabar apie esmę. Gėjai Kaune žygiavo rugsėjo pradžioje, bet Vingio parke tuo metu, nors nelabai, nes iš tikrųjų gegužės vidury, bet koks skirtumas, esmė, kad daug tūkstančių mitingavo Šeimų sąjūdis.

Nepatinka mano kalba? Aš esu žmonės ir žmonės turi teisę, yra žodžio laisvė ir ji yra mano, o ne jūsų. O jūs išeikit, nes aš esu už vienybę.

Homoseksualų paradas! Daugiatūkstantinis Šeimų sąjūdis! Televizijos yra prakaituotos ir blogio irštva kartu su daugeliu politikų ir plaukuotais leftistais. Visus juos kažkas samdo ir gerai jiems sumoka, kad įtikintų matyti grožį ir gėrį tuose homoseksualų paraduose, o Šeimų sąjūdis nėra celofanai. Nepadoru, ciniškai ir įžūlu. Visai kaip Dobrovolska. Homoseksualizacija jau įvyko ir vienybei nebėra šansų. Mums šakės. Nes kol nebuvo homoseksualų, visi buvo vieningi. Jokiai kul(minkštoji „l“)tūrai iki mūsų nebuvo kilusi mintis apie gėjų santuokas. Aš tiesiog apsimetu, kad jos neegzistuoja kitose šalyse ir jūs man vis tiek pritarsit. Nes gyvybės perdavimas yra misija vyrui ir moteriai. Mažuma kėsinasi į prigimtinės teisės. Nebebus galima gimdyti. Bus prievarta, visus privers susituokti su gėjais.

O jeigu kas nors nenorės susituokti su gėjais, juos apkaltins neapykantos kalba ir pasodins. O tai kelia grėsmę laisvam žodžiui, pažiūroms ir įsitikinimams. Jūs tik pažiūrėkit, jau ir medicininius terminus uždraudė, kurie visai nėra medicininiai ir neuždraudė, bet kam tai rūpi?! Man ir dabar labai gražu tyčiotis iš kitų. Ypač per LRT iš Seimo salės. Aš esu homofobė ir tuo didžiuojuosi.

Vyro ir moters santuoka jau yra nebereikšminga, nes demokratija taip veikia. Man ji nepatinka, nes kėsinasi į mano kitaip suprantamą Konstitucijos straipsnį. Kaip norėsiu, taip suprasiu, jūs man neaiškinkit.

Todėl nuoširdžiai reikalauju išbraukti man nepatinkančių įstatymų svarstymą, nes kitu atveju aš ir toliau skaldysiu visuomenę. Stambulo konvencija yra blogis, nes socialinė lytis. Aš nežinau, kas tai yra, bet tai yra blogis, nes atims biologinę lytį, o žmonės nenori būti belyčiai. Koks smurtas prieš moteris? Nieko apie tai negirdėjau. Žmogų sukūrė kaip vyrą ir moterį, tuoj aš jums paaiškinsiu visas bažnytines tiesas, jeigu dar nežinote. Ta prasme nėra valstybinės religijos? Garantuoju, kad bus, kai bus referendumas.

Lyčiai neutralios partnerystės įstatymo priėmimas yra blogai, nes „gender“ revoliucija. Nežinau, kas tai yra, bet žmonės nenori būti belytės būtybės. O to įstatymo visai ir nereikia, nes jūs galite kaip nors kitaip. Žinau, kad negalit, nes lyg ir esu teisininkė, bet gi jau sakiau, kad esu homofobė, todėl man dzin. Man svarbu, kad ir toliau negalėtumėt gyventi pilnaverčio gyvenimo, kitaip aš nepatenkinta ir skaldysiu tautą. Referedumas vis tiek bus.

Tebūnie Lietuva tokia, kokios nori žmonės. Nu, ta prasme Šeimų sąjūdis, nes ko nori tie kiti niekam nerūpėjo ir nerūpės, nes jie gal nelabai žmonės arba nelabai Lietuvos.
Vienybė, Baltijos kelias, Ukraina, Dievas, Lietuva.

----

Sakot namų šeimininkė ne taip kažką suprato? Nieko čia, žinote, nepadarysi. Demokratija, minties laisvė, Konstitucija, nuomonė ir visa kita.

O vakare jie pjovė šviežią duoną, žiūrėjo pro langą į plazdančią trispalvę ir meldėsi už Ukrainos žmones, ginančius laisvę nuo melo ir neapykantos. Meldėsi ir už visas Lietuvos zitas, kad iš jų tamsumas pašalintų.

/Tikrais įvykiais paremta pasaka./

Rubrikoje „Pozicija" skelbiamos autorių įžvalgos ir nuomonės. Turite ką pasakyti? Rašykite e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni