Maldeikienė: užuot gydęsi savo traumas, šeimų gynėjai mėgina reguliuoti kitų žmonių gyvenimus

Europarlamentarė Aušra Maldeikienė ragina pripažinti tos pačios lyties porų šeimas, o anti-LGBTQ+ judėjimo – šeimų maršo – dalyvius įvardija kaip žmones, kurie dėl praeityje patirtų psichologinių traumų mėgina reguliuoti kitų gyvenimus.
 
A. Maldeikienė | lrs.lt nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Birželio 25-ąją tiesioginėje transliacijoje „Facebook“ oficialiame savo puslapyje A. Maldeikienė palietė psichologinių traumų temą. Europarlamentarė užsiminė ir apie vadinamuosius „maršistus“, kitaip vadinančius save „tradicinių vertybių gynėjais“. Ji teigė mananti, kad šie žmonės, patyrę emocinių traumų, dabar mėgina primesti kitiems, kokioje šeimoje reikia gyventi.

„Šitie buduliai, kurie klykia kažkokius kliedesius apie tradicines vertybes, tai atkreipkite dėmes, kaip <...> jie visą laiką aiškina ir neatsako man į 2 klausimus. Tai kodėl ponia Širinskienė, kuri neturi vaikų, neturėtų laikytis tradicijos bažnyčios atsiskirti nuo šeimos ir suteikti vyrui galimybę turėti šeimą, nes šeima tapo tradicinė tada, kada auginami vaikučiai? Tai visos tos šeimos, kuriose nėra dėl įvairiausių priežasčių vaikų, jos ką, yra nurašytos? Absoliutus absurdas. Šeima yra apie meilę, artimą ryšį, apie draugystę ir taip toliau. Ir LGBT žmonės yra lygiai tokie pat visi. <...> Tai čia toks neprotingas kelias pradėti visus reguliuoti ir nustatinėti, savo traumas spręsti kitų gyvenimais. Suprantat, ką „tradiciniai“ daro? Jie savo traumas sprendžia tuo, kad jums sudaro taisykles“, – savo nuomonę dėstė A. Maldeikienė.


Politikė aiškino, kad geriausias spendimas psichologinei traumai įveikti – lankytis pas specialistus, o ne įvedinėti niekuo dėtiems žmonėms ribojimus. 

„Kai jaučiate, kad turite kokių nors problemų, kurios jums tiesiog sunkiai išsiriša, ir jūs nesuprantate, ką su savimi daryti, ar manau, kad tikrai pats protingiausias sprendimas pasitelkti pagalbą. Juolab, kad mes esame ta normali vakarietiška visuomenė jau“, – kalbėjo A. Maldeikienė. 

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net

redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni