Gėjų sauna Vilniuje žiemą nedirbs: sprendimą priėmė išaugus energijos kainoms

Vilniuje veikianti gėjų sauna „Glamour“ laikinai stabdo veiklą šildymo sezono metu. Įstaigos atstovai teigia, kad tam įtakos turi į viršų šovusios energijos kainos. 

Asociatyvi Nikola Johnny Mirkovic/unsplash.com nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Iki lapkričio 12-osios įprastai – penktadieniais ir šeštadieniais – dirbsianti sauna žiemos sezono metu užveria lankytojams duris. Šios turėtų atsiverti jau tik kitų metų pavasarį. 

Lietuvoje ir visoje Europoje jaučiant staigų energijos – elektros ir dujų – kainų šuolį laukiama sunkios žiemos. Ekonomistai stebi, kad dalis verslų jau dabar stabdo veiklą, o gyventojų perkamoji galia dėl lėčiau augančio darbo užmokesčio, kylančių kainų ir infliacijos menksta.

„Sekdami šių dienų įvykius pasaulyje, bei su jais susijusius ekonominius sunkumus priėmėme gana nelengvą sprendimą. Išaugus energetinių išlaidų kainoms, esame priversti Glamour sauną uždaryti šiam šildymo sezonui, t.y. nuo 2022 m. lapkričio 13 d. iki 2023 m. kovo 31 d.

Suprantame, kad šis sprendimas palies ne tik mus, bet ir ištikimiausius saunos lankytojus, kuriuos taip mylime ir gerbiame. Dirbant toliau saunos išlaikymas būtų nuostolingas, o padidinta įėjimo kaina būtų neadekvati saunos Glamour teikiamoms paslaugoms“, – nurodoma saunos tinklalapyje. 

„Labai tikimės, kad pavasarį galėsime sugrįžti su naujomis jėgomis ir idėjomis“, – priduriama pranešime.
Naujesnė Senesni