Policija aiškinasi aplinkybes, kas nutiko po „Rammstein“ koncerto vykusiame vakarėlyje: mergina teigia, kad kažkas į gėrimus jai įmaišė narkotinių medžiagų

Policijos pareigūnai tikslina įvykio, nutikusio po „Rammstein“ koncerto sostinėje surengtame uždarame vakarėlyje, aplinkybes.

Asociatyvi Lietuvos policijos nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Vokiečių grupės „Rammstein“ koncertas Vilniuje esančiame Vingio parke įvyko beveik prieš savaitę. Po jo pasigirdo įvairūs pasisakymai ir istorijos apie po koncerto vykusį uždarą vakarėlį, kuriame dalyvavo tiek grupės nariai, tiek ir iš anksto pakviestos „Rammstein“ gerbėjos.

„Facebook“ tinklo vartotojas Paulius Eidukas pasidalijo vakarėlyje dalyvavusios Shelby Lynn, atvykusios į koncertą iš svetur, pasakojimu.

 

Mergina socialiniuose tinkluose pasakojo, kad pabudusi po koncerto ryte neprisiminė, to, kas vyko vakarėlyje, anot jos kūno – didžiulė mėlynė. 

Plačiau apie S. Lynn pasakojimą skaitykite štai šioje publikacijoje: „Po „Rammstein“ grupės koncerto – liudijimas apie apsvaiginimą

Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis jarmo.net pirmadienį teigė, kad gegužės 23-ąją apie 13 val. 36 min. pareigūnai gavo pranešimą, kad viešbučio gyventoja teigia, jog vakarykščio „Rammstein“ koncerto metu kažkas į gėrimus jai įmaišė narkotinių medžiagų, bandė išprievartauti. 

Informacija, anot R, Matonio, buvo perduota medikams ir policijai.

„Policijos pareigūnams atvykus, viešbutyje jau buvo medikai, kurie apžiūrėjo merginą, suteikė jai med. pagalbą vietoje. Mergina nurodė įvykio aplinkybes. Pretenzijų niekam neturi, pareiškimas negautas. Pranešėja išskrenda namo rytoj.

Informacija perduota į Vilniaus m. 3 policijos komisariatą informacijos patikslinimui. Nukentėjusi mergina bendradarbiauja su pareigūnais tikslinant įvykio aplinkybes“, – teigė R. Matonis. 

Ketvirtadienį „Twitter“ tinkle grupės „Rammstein“ išplatintame pranešime teigiama, kad vakarėlyje jokių incidentų neįvyko. 

Kalbant apie internete sklandančius kaltinimus Vilniuje, atmetame galimybę, kad tai, kas teigiama, įvyko mūsų aplinkoje. Apie jokius oficialius tyrimus šiuo klausimu nežinome“, – rašoma grupės įraše.

Naujesnė Senesni