Pirmasis vaikino pasimatymas su dailiu blondinu priminė sapną

Viskas nutiko lapkričio mėnesį. Vienoje pažinčių programėlėje gavau žinutę anglų kalba. Paaiškėjo, jog tai porą metų už mane jaunesnis dailus blondinas. 

Asociatyvi pexels.com nuotr.


Kajus

Nepasakyčiau, jog mano anglų kalbos žinios yra labai geros, tačiau pokalbis vyko nenutrūkstamai. Paaiškėjo, kiek daug bendro turime: mėgstame tą pačią muziką, gyvūnus, panašios gyvenimo istorijos. Net nepajutau, kaip ėmiau po truputį šį žmogų įsimylėti.

Po poros savaičių bendravimo galiausiai nusprendėme susitikti Klaipėdoje. Kadangi man iki uostamiesčio beveik 50 kilometrų ir nesinorėjo trumpo susitikimo, kartu išsinuomavome viešbučio kambarį nakčiai. 

Tas nuostabus jausmas, kai važiuoji į pirmą pasimatymą su nepažįstamuoju

Autobusas artėjo prie Klaipėdos, o su kiekvienu kilometru didėjo ir mano širdies dūžių per minutę skaičius. Labiausiai jaudinausi, kaip reikės susikalbėti, nes dar niekada gyvenime neteko gyvai su kitu žmogumi bendrauti angliškai (nekalbant apie mokyklą). 

Dažnai į galvą lindo mintis, ar jam patiksiu.  

Mes sutarėm susitikti netoli „Meridiano“, esančioje Atgimimo aikštėje. Rudens vakaras buvo ganėtinai žvarbus, gatvės žibintai skleidė švelnią šviesą. Aš stovėjau prie medinio laivo, kai jis atėjo iš kitoje gatvės pusėje esančios kavinės. 

Pirmas pasisveikinimas - ir mano siela nuskendo jo tamsiai rudų akių vandenyne. Pirmi sakiniai  nedrąsūs, nejaukūs, bet kuo toliau, tuo lengviau sekėsi kalbėti. Net pats nustebau, kaip lengvai liejosi žodžiai. Jis man pasiūlė vakarienei pasiimti sušių ir aš sutikau. 

Galiausiai atsidūrėme kambaryje, sugulėme į lovą ir maitinome vienas kitą dieviško skanumo suktinukais. Kalbėjomės apie tai, kaip prabėgo diena, kaip jautėmės, kai vienas kitą išvydome ir mano nerimas atslūgo, kai jis pasakė, jog labai jam patinku. 

Galiausiai sočiai pavakarieniavę sugalvojome pažiūrėti filmą. Romantiškai atmosferai išsirinkome „Call Me by Your Name“, nusirengėme. Blyškioje šviesoje pamačiau jo raumeningą kūną ir pagalvojau, jog jis dieviškai gražus. 

Sėdėti šalia jo, jausti raumeningą kūną, prigludusį prie manęs, užuosti saldų kūno kvapą ir žiūrėti romantišką filmą man buvo tarsi sapnas. 

Galiausiai nusprendėme eiti miegoti. Prieš užmiegant jis atsisuko į mane, pažiūrėjo į akis ir švelniai  pabučiavo. Mano kūnas ištirpo it vaškas… Kiek laiko mes bučiavomės ir glaustėmės, aš nepamenu. Pabudęs kitą rytą stebėjau jį miegantį, liečiau jo auksinius plaukus, pažadinau jį bučiniu. Abu buvome labai laimingi. 

Galiausiai jis mane palydėjo į stotį. Grįžęs namo dar ilgai jaučiau ant savo rūbų jo sunkiai nusakomą, be galo švelnų kvepalų aromatą. Dvi dienos pralėkė tarsi trumpas, bet pats nuostabiausias sapnas gyvenime.
Naujesnė Senesni