Raskevičių iškeikęs ir liepęs jam išnykti, vyriškis politiką šiltai pasveikino šv. Velykų proga

LGBTQ+ bendruomenės narys, parlamentaras Tomas Vytautas Raskevičius antrąją šv. Velykų dieną pasidalijo, kokios žinutės sulaukė savo socialinio tinklo paskyroje. Šįkart ekrano nuotraukoje matyti komiška situacija: itin nepagarbiai ir įžūliai iškeikęs homoseksualų politiką, vėliau vartotojas jam atsiuntė šiltą velykinį sveikinimą.

Jarmo.net koliažas

„Kiaušinio trynys saulėtas", - dalindamasis ekrano nuotrauka, kurioje matyti šiltas pasveikinimas po keiksmažodžių lavina, ironizavo Tomas Vytautas Raskevičius. 

„Šeima vyras ir moteris, nekisk savo nesamoni vaikam (kalba netaisyta, - jarmo.net)", - rašė jam vienas „Facebook" vartotojų penktadienio vakare. 

O štai pirmadienį homofobiškai nusiteikusio vyro širdis sušilo. Jis nusprendė T. V. Raskevičių pasveikinti su šv. Velykomis. 

Kiaušinio trynys saulėtas! 🍳🏳️‍🌈

Posted by Tomas Vytautas Raskevičius on 2021 m. balandžio 5 d., pirmadienis

„Tegul gyvenimas būna toks šviesus, kaip kiaušinio baltymas", - linkima pasveikinime. 

Neseniai juoko laviną sukėlė ir žinomo žurnalisto Andriaus Tapino paviešintas susirašinėjimas su vartotoju, pasivadinusiu „Vežu žuvį". A. Tapinas buvo iškeiktas dėl palaikymo LGBTQ+. Žurnalistas sureagavo netikėtai: paklausė, ar vartotojas negalėtų parduoti žuvies. Pastarasis uoliai ėmė vardyti, kokios žuvies galėtų parduoti. 


Ekrano nuotr.

„Grantuoju, kad susirašinėjimas tikras", - tąkart rašė A. Tapinas. 


Šitas pakėlė nuotaiką visai dienai :D Nes žinai, klientas yra klientas. #verslumodvasia #žuvyspydergnoidams P.S. 100% garantuoju, kad susirašinėjimas tikras

Posted by Andrius Tapinas on 2021 m. kovo 8 d., pirmadienis
Naujesnė Senesni