Į Kauną išriedėjo vaivorykšte papuoštas automobilis: aplinkinių reakcija paliko ir gerų įspūdžių

Šeštadienį kaunietis Laurynas Laurinavičius kartu su draugų kompanija laiką leido smagiai ir spalvingai. Papuošę automobilį vaivorykštės vėliava, jie išvažiavo į pagrindines Kauno gatves. Tai - LGBTQ+ teises palaikančių jaunuolių atsakas į Vingio parke Vilniuje vykstantį anti-LGBTQ protestą

Laurynas Laurinavičius | Jarmo.net koliažas (Laimos Stonkutės ir asmeninio archyvo nuotr.)


jarmo.net

redakcija@jarmo.net


„Pasisėmėme labai gerų įspūdžių. Sulaukėme padrąsinimo iš kai kurių kitų automobilių vairuotojų, vienas motociklininkas parodė „liuks" ženklą", - portalui jarmo.net kalbėjo L. Laurinavičius.

Tiesa, būta ir homofobijos apraiškų.

„Taip, sutikome ir vieną kitą homofobą. Šeimų gynimo maršo dalyviai, vykę į Vilnių, išvadino mus „pederastais", dar vieno automobilio vairuotojas parodė vidurinį pirštą.

Nepaisant to, aš nemanau, kad Kaunas yra homofobiškas miestas - juk buvo ir palaikančių. Štai tokie šios dienos mūsų įspūdžiai", - pasakojo vaikinas.

Automobilį vairavęs kaunietis pasakojo pravažiavęs Kauno centrą, Šilainių, Vilijampolės rajonus.

Ar šeštadienį įvairių Lietuvos miestų gatvėse su LGBTQ+ atributika parodėte ir jūs? Siųskite užfiksuotus vaizdus portalui jarmo.net elektroniniu paštu redakcija@jarmo.net ir būtinai jais pasidalinsime. 

Naujesnė Senesni