Prieš partnerystės įstatymo pristatymą - parlamentarų bauginimai

Homofobiškai nusiteikusieji sujudo. Seimo narys Tomas Vytautas Raskevičius praneša apie tai, kad į parlamento narių el. pašto dėžutes skrieja atviri grasinimai, gąsdinimai ir melagingos žinutės po to, kai praėjusią savaitę Seime buvo užregistruotas partnerystės įstatymas, numanantis galimybę ir tos pačios lyties asmenų poroms įteisinti savo santykius. 

Jarmo.net koliažas


jarmo.net

redakcija@jarmo.net


„Į rytojaus rytinio Seimo posėdžio darbotvarkę įtraukus Partnerystės įstatymo projekto pateikimą, į Seimo narių el. pašto dėžutes jau gerą valandą plaukia melagienomis, gąsdinimais ir netgi atvirais grasinamais persunkti koordinuoti laiškai, kuriais Seimo nariai raginami blokuoti šio mums visiems svarbaus įstatymo projekto svarstymą.

Kviečiu į šiuos bauginimus atsakyti meile, viltimi ir geru žodžiu. Prašau, išsiųskite mano kolegoms Seimo nariams po el. laišką, kuriame pasakytumėte, kodėl jums asmeniškai svarbus Partnerystės įstatymas. Parodykime, kad po Lietuvos saule tilpsime visi", - savo socialinio tinklo „Facebook" paskyroje rašo T. V. Raskevičius. 

Antradienį Seime partnerystės įstatymo rengėjai, tarp kurių - ir T. V. Raskevičius, ketina pristatyti partnerystės įstatymą. Ryte prie Seimo rinksis mitinguotojai, raginsiantys Seimo narius palaikyti progresyvų teisės aktą.


Naujesnė Senesni