„X-men" žvaigždė Alexandra Shipp: „Niekada nevėlu būti savimi"

Amerikietiškojo serialo „X-men" žvaigždė Alexandra Shipp birželio 3-ąją paskelbė švenčianti birželį - LGBTQ+ pasididžiavimo mėnesį. Mergina ilgai išlaikė paslaptyje savo tapatybę, tačiau galiausiai atsiskleidė esanti LGBTQ+ bendruomenės narė.

Alexandra Shipp | instagram.com/alexandrashipppp nuotr.



jarmo.net 

redakcija@jarmo.net


Maždaug 360 tūkst. sekėjų turinti 29-erių metų įžymybė praėjusią savaitę paskelbė „Instagram" įrašą, kuriame papasakojo apie savęs paieškas.

„Aš neatsiskleidžiau iki 28-erių metų", - dėstė ji.

A. Shipp atskleidė, kas lėmė tai, jog ilgą laiką savo tapatybę ji laikė paslaptyje. „Kovojau ne tik su savo seksualumu, bet ir su savo moteriškumu. Bijojau, kad jau per vėlu. Bijojau, kad negausiu darbo. Bijojau, kad niekas manęs niekada nemylės. Išsigandusi. Išsigandusi. Išsigandusi. Nuolatinė baimė išvargina", - įraše teigė aktorė.

Anot jos, nuolatiniai svarstymai, ką pagalvos kiti žmonės, tik dar labiau prisididėjo prie jaučiamo spaudimo. Tad atsiskleidus palengvėja.

„Niekada nevėlu būti savimi. <...> Žinau , kad mane myli daugybė žmonių ir aš esu tokia dėkinga ir laiminga už meilę, kurią jie man suteikia kasdien. Aš nieko neslepiu. Aš nebebijau. Aš didžiuojuosi tuo, kuo esu ir ką veikiu šioje planetoje", - džiaugėsi A. Shipp. 


Naujesnė Senesni