Šeimų gynėjas savo byrančios santuokos išsaugoti nesugebėjo

LGBTQ+ bendruomenę dėl neva griaunamų šeimos vertybių aršiai kritikavęs galiūnas Žydrūnas Savickas savo šeimos išsaugoti nesugebėjo.

Žydrūnas Savickas | Stop kadras



jarmo.net 

redakcija@jarmo.net


„Kiekvieno Lietuvos piliečio pareiga - išreikšti valią: mes esame už tradicinę lietuvišką šeimą", - abejotinos reputacijos portalui Minfo.lt dar šiais metais pareiškė Ž. Savickas. 

Tačiau vyras tradicinės šeimos artimiausiu metu gali netekti.

Ž. Savickas, prieš kelis metus įsivėlęs į skandalą dėl galimai paskelbto lytinio organo jo socialinio tinklo paskyroje, itin piktinasi viešoje erdvėje pamatytais homoseksualios orientacijos asmenimis. 

Pavyzdžiui, dar 2019 metais televizijoje LRT pasirodžius laidai apie homoseksualius asmenis, „tradicinių vertybių gynėjas" savo socialiniuose tinkluose paskelbė: „Gėda dėl LRT paskutiniu metu... Už mokesčių mokėtojų pinigus reklamuojamas vienas itin populiarus gyvenimo būdas. Viskas būtų gerai, jeigu tai būtų privati televizija, bet ne valstybinė“.

Ž. Savickas itin palaikė ir šių metų gegužės 15-ąją įvykusią homofobišką akciją - šeimų gynimo maršą. Šio protesto metu Vilniuje Vingio parke buvo kalbama, kad nereikėtų priimti Partnerystės įstatymo, kai kurios kalbos nukreiptos į LGBTQ+ bendruomenę, pasisakyta tik už tradicinių šeimų, kurias sudaro vyrai ir moterys, egzistavimą. 

Tačiau paaiškėjo, kad kovodamas prieš LGBTQ+ bendruomenę, kuri kaltinama tradicinių šeimų griovimu, Ž. Savickas bėdų turėjo ir savo šeimoje. 

Belieka tik spėlioti, kas galiūnui pakišo koją.

45-erių metų vyras ketina oficialiai išsiskirti su savo žmona. Santuokos nutraukimo procesas prasidės netrukus Vilniaus miesto apylinkės teisme. Į jį dėl skyrybų buvo kreiptasi dar 2020 metų gruodžio 28 dieną, rašo portalas 15min.lt 

Ieškinį dėl skyrybų proceso pateikė Ž. Savickas. 

Paaiškėjo, kad jau kurį laiką vyras su žmona gyvena atskirai. 
Naujesnė Senesni