„TikTok'eris", dėvintis suknią, ir Kirkorovas tarp raumeningų vyrų - to pakako, kad Rusijos tarnyba pradėtų tyrimą dėl „gėjų propagandos"

Birželio 4-ąją Rusijoje įvykęs vienas didžiausių šalies muzikinių apdovanojimų „showbiz" - ryšių reguliavimo tarnybos akiratyje. Dainininkui Filipui Kirkorovui atvykus baltu kabrioletu, ji buvo apsuptas raumeningų vyrų, nedėvėjusių viršutinių rūbų. Be to, vienas renginio svečių „TikTok'eris" Danya Milokhin pasirodė vilkėdamas pusiau suknelę. Skelbiama, kad pradėtas tyrimas, kurio metu bus siekiama išsiaiškinti, ar nebuvo pažeistas šalyje galiojantis „gėjų propagandos" įstatymas.

Danya Milokhin pasirodė su suknele, o Filipas Kirkorovas - apsuptas raumeningų vyrų | Jarmo.net koliažas

jarmo.net 

redakcija@jarmo.net


Apdovanojimų ceremoniją šiuo metu vertina valstybinė telekomunikacijų priežiūros tarnyba „Roskomnadzor“.

„Roskomnadzor analizuos „Muz-TV “apdovanojimų transliaciją dėl dabartinių Rusijos įstatymų pažeidimų, įskaitant vaikų apsaugos nuo informacijos, kenkiančios jų sveikatai ir vystymuisi, poveikio“, - antradienį (birželio 8 d.) Valstybinei naujienų agentūrai „RIA Novosti“ pranešė reguliavimo tarnyba.

„Roskomnadzor" yra itin didelę įtaką įgavusi institucija Rusijoje, kuria Kremlius naudojasi įvairiai taikydamas cenzūrą ir taip siekdamas apriboti internete arba žiniasklaidoje prieinamą turinį. Ši tarnyba atkakliai atakuoja LGBTQ+ bendruomenę, pavyzdžiui, trumpametražius LGBTQ+ filmus jos atstovai yra pavadinę „žalingais vaikams", be to, tarnybos iniciatyva ne kartą blokavo žiniasklaidos priemones, nušviečiančias LGBTQ+ aktualijas.
Naujesnė Senesni