Homoseksualaus ispano žmogžudystės byloje sulaikytas ketvirtas įtariamasis

Ispanijoje sulaikytas 4 asmuo, įtariamas homoseksualaus 24-erių metų vaikino Ispanijoje nužudymu, ketvirtadienį pranešė Ispanijos nacionalinės policijos pajėgos. Slaugytoju dirbęs Samuelis Luizas buvo rastas mirtinai sumuštas prie naktinio klubo. Pasklidus žiniai apie kraupų išpuolį, Ispanijoje kilo protestų prieš homofobiją banga.
 
Samuelis Luizas | Instagram nuotr.


jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Ispanijos teisėsaugininkai paskelbė, kad ketvirtojo įtariamojo amžius siekia nuo 20 iki 25-erių metų. Ketvirtasis sulaikytas vyras kaltinamas ne tik nužudymu, bet ir plėšimu, nes yra duomenų, jog jis pavogė aukos mobilųjį telefoną.

Ketvirto asmens areštas įvyko po to, kai trečiadienio popietę policija sulaikė tris asmenis, įtariamus Galicijos regione esančiame La Korunos mieste įvykdžius kraupų nusikaltimą. Skelbiama, kad nusikaltėlių galėjo būti daugiau nei dešimt.

Skelbiama, kad lemtingąjį vakarą S. Luizą ėmė vytis gauja, kuri puolė auką talžyti ir spardyti. Vaikinas buvo pravardžiuojamas homoseksualius asmenis užgauliojančiais žodžiais.

Policijos šaltinių teigimu, ketvirtasis įtariamasis yra siejamas su kitais trimis sulaikytaisiais ir yra laikomas jų draugu.

Pranešama, kad nė vienas iš įtariamųjų aukos prieš išpuolį nepažinojo.

Policija tęsia tyrimą ir analizuoja vaizdo kamerų medžiagą, kurioje gali būti užfiksuoti visi prie ispano žmogžudystės prisidėję asmenys.

Tyrimui artimi šaltiniai Ispanijos žiniasklaidai pranešė, policija vykdo įtariamųjų ir liudininkų apklausas, analizuoja mobiliųjų telefonų duomenis.
Naujesnė Senesni