Antivakseris kardinolas, LGBTQ+ žmones kaltinęs vaikų prievartavimu, pateko į ligoninę dėl COVID-19

73-metų metų JAV Viskonsino valstijos kardinolas Raymondas Burke'as, vienas ekstremaliausių skiepų priešininkų ir anti-LGBTQ+ veikėjų Katalikų Bažnyčioje, buvo paguldytas į ligoninę po užsikrėtimo COVID-19 infekcija.

Raymondas Burke'as | Instagram.com/cardinalraymondburke

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Pasak jo įkurtos Viskonsino šventovės atstovų, kurie paprašė žmonių „melstis už jį“, R. Burke yra suteikiama pagalba plaučių ventiliatoriumi. Jo būklė stabili, bet sunki .

Ultrakonservatyvus vyskupas yra atvirai pasisakęs prieš COVID-19 infekcijos vakcinas. 

Dvasininkas anksčiau teigė, kad geriausias ginklas kovai su virusu yra Jėzus Kristus.

R. Burke kritikavo ankstyvas COVID-19 infekcijai plisti kelią užkertančias priemones ir skatino katalikus asmeniškai dalyvauti Mišiose, kuriose pasisakoma už vyro ir moters sąjungą, o kitokią nei heteroseksualią žmonių tapatybę jis itin menkino teigdamas, kad tai esą nėra duota Dievo.

LGBTQ+ bendruomenę jis, pasitelkdamas populistines visuomenės nuotaikas, kaltino nelaimėmis, kurios ištiko žemę.

Vyskupas visos karjeros metu laidė homofobiškas pastabas teigdamas, kad „homoseksuali kultūra“ yra tai, kas lemia pedofilijos atvejus Katalikų Bažnyčioje.

Dėl itin užgaulių žodžių prieš LGBTQ+ asmenis iš R. Burke buvo atimtas apaštalų ženklo vadovo rangas po to, kai jis paragino tėvus saugoti savo vaikus nuo homoseksualių giminaičių.

Jarmo.net linki dvasininkui sėkmingai pasveikti.
Naujesnė Senesni