Su pusnuogiu vyru užfiksuotas Brazilijos dvasininkas atsistatydino

Į skandalus dėl nuogybių pastaruoju metu įsipainiojo ne tik Petras Gražulis ir jo padėjėjas Naglis Puteikis Lietuvos parlamento spaudos konferencijoje, bet ir vienas dvasininkas kitame žemyne. Skelbiama, kad Popiežius Pranciškus priėmė Brazilijos vyskupo, užfiksuoto vaizdo įraše su kitu pusnuogiu vyru, atsistatydinimą.

Popiežius Pranciškus | Instagram.com/franciscus

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Tome Ferreira da Silva, buvęs San Chosė do Rio Preto vyskupijos vyskupas pripažino, kad minutės trukmės vaizdo įraše, paskelbtame socialiniuose tinkluose, yra užfiksuotas būtent jis.

T. F. da Silva atsisakė komentuoti klipo turinį. Dievo tarnas patvirtino, kad šiuo metu ieško pagalbos advokatų glėbyje. Labiausiai dvasininką domina, kas vaizdo įrašą nutekino.

„Apaštališkoji nunciatūra informuoja, kad Šventasis Tėvas <...> priėmė prašymą atsistatydinti iš San José do Rio Preto vyskupijos pastoracinės vyriausybės, kurį pateikė Jo Ekscelencija“, - sakoma Vatikano pareiškime.

Praėjus beveik aštuoneriems metams po to, kai popiežius Pranciškus garsiai pasakė „Kas aš toks, kad teisčiau?", LGBTQ+ katalikų klausimu tiek bažnyčia, tiek popiežius nesugebėjo visiškai užtikrinti LGBTQ+ bendruomenės pasitikėjimo ir taip sukėlė tiek sumaištį, tiek nusivylimą.
Naujesnė Senesni