Klaipėdoje Jazzu skleis meilę ir toleranciją: kviečia prisijungti ir LGBT+ bendruomenę

Klaipėdos Europos jaunimo sostinės platformos „Spalvos" atstovai skelbia apie LGBT+ ir kitoms visuomenės grupėms draugišką koncertą, kuris planuojamas uostamiestyje, paskutinį rugpjūčio savaitgalį. 

Jazzu | BNS pranešimo spaudai nuotr.

jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Justė Arlauskaitė – Jazzu - atlikėja, mėgstanti stebinti, o profesionalumas neatsiejama jos pasirodymų dalis. Scenoje ji kaskart kitokia, visą save atiduodanti muzikai ir visada pakerinti balso skambesiu, rašoma Europos jaunimo sostinės pranešime. 

Rugpjūčio 28 dienos metu vyks Patyčių prevencijai skirta LGBT+ konferencija „Spalvos". Registracija į konferenciją bus paleista jau netrukus, dalyvių skaičius ribotas. Taip pat renginio organizatoriai ketina paskelbti nuolaidos kodą, su kuriuo jaunimas į koncertą galės patekti vos už 10 eurų. Bilietus įsigyti galima bilietai.lt 

4 mėnesius kelionėje po JAV ir Meksiką praleidusi atlikėja patyrė daug emocijų, įspūdžių, sutiko daug žmonių, o svarbiausia – kūrė, rašė dainas. Po ilgo laikotarpio, kol koncertai nevyko, Jazzu pamini, jog pailsėjusi, pasiilgusi savo klausytojų ir koncertų dabar galėtų koncertuoti nuo ryto iki vakaro: „Vis tik man svarbiausia – susitikti su savo klausytojais. Tad ši galimybė džiugina labiausiai“. 

Drąsi, provokuojanti, be galo charizmatiška, talentinga ir tuo pat metu jautri – Jazzu atvyksta į Klaipėdą, Klaipėdos elinge jau rugpjūčio 28 dieną! Drąsi, provokuojanti, be galo charizmatiška, talentinga ir tuo pat metu jautri – Jazzu atsvyksta į Klaipėdos elingą skleisti pozityvią energiją, meilę bei toleranciją. Tai koncertas, kurio tikslas skleisti žinią, jog visi esame skirtingi, bet visi esame lygūs ir gyvename po vienu dangumi, viena saule, vienoje žemėje! 

„Mes taip ir gyvename: esame spalvingi, skirtingi, daug juokiamės, kartais ir verkiam, šokam iki paryčių, esam drąsūs, esam asmenybės, esam kūrėjai, mylim pasaulį, vienas kitą, esam už laisvę ir besąlygišką meilę“ – sako atlikėja. Spalvų „Mega" koncertas yra Klaipėdos – Europos jaunimo sostinės 2021 programos dalis. 

Koncerto metu bus įrengtos specialios pakylos judėjimo negalią turintiems žmonėms. 

Atsižvelgiant į šiuo metu galiojančius reikalavimus, norintys dalyvauti renginyje privalo turėti Galimybių pasą www.gpasas.lt

Renginio dieną bus taikomi tą dieną galiojantys Operacijų vadovo reikalavimai. Įsigyjant bilietą į koncertą, pirkėjas sutinka laikytis renginio dieną galiojančių reikalavimų.
Naujesnė Senesni