„Mes taip stengiamės dėl jūsų". JAV Transporto sekretorius ir jo vyras tapo tėvais

JAV Transporto sekretorius Pete'as Buttigiegas ir jo vyras Chastenas paskelbė džiugią žinią - jų šeima pasipildė naujais nariais. Socialiniuose tinkluose paskelbtoje juodai baltoje nuotraukoje abu vyrai sūpuoja savo vaikus.

instagram.com/chasten.buttigieg nuotr.


Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Skelbiama, kad poros vaikų vardai yra Josephas ir Penelopė. Nors tai dar nėra patvirtina, bet manoma, kad jie abu yra dvyniai. 

Pora jau kurį laiką planavo šeimos pagausėjimą. Dar rugpjūčio 17-ąją „Twitter" paskyroje P. Buttigiegas teigė dėkojantis už „meilę, palaikymą ir pagarbą mūsų privatumui" bei pranešė, kad procesas artėja į pabaigą.

Apie tai, kad augins vaikus, abu vyrai viešai ėmė kalbėti praėjusiais metais. Neseniai paskelbtoje „Washington Post" publikacijoje buvo aprašoma istorija, kai vaiką pagimdžiusi moteris norėjo jį atiduoti įvaikinti, tačiau po kurio laiko persigalvojo, nors šią žinią sužinojęs Chastenas ir Pete'as jau buvo viską metę ir keliavo į valstiją, kad galėtų pradėti teisines procedūras.

Tą akimirką, kai sužinojo apie motinos sprendimą persigalvoti, abu vyrai jautėsi prislėgti. Tačiau tai neatėmė, o tik dar labiau sustiprino norą auginti ir į pasaulį paleisti savo atžalas.

Įsivaikinimo procedūra porai buvo sudėtinga, kupina tiek emocinių, tiek ir teisinių sunkumų, tačiau galiausiai šią vasarą paaiškėjo, kad pora tapo tėvais.

C. Buttigiegas teigė vieną dieną norintis pasakyti savo vaikams: „Mes taip stengiamės dėl jūsų. Mes taip ilgai jūsų laukėme".

Sveikinimai ir nuoširdūs palinkėjimai porai skrieja iš viso pasaulio.
Naujesnė Senesni