Tamsos šeimininkė nustebino gerbėjus atskleidusi didelę savo gyvenimo paslaptį

Siaubo filmų žvaigždė Cassandra Peterson, žinoma kaip Elvira, atvirai prakalbo apie savo tapatybę. „Paslapčių laikymas neverčia jaustis gerai", - įsitikinusi ji. Pasirodo, kad aktorė ilgą laiką saugojo svarbią savo gyvenimo dalį. Moteris papasakojo esanti LGBTQ+ bendruomenės narė, o santykius su savo gyvenimo drauge palaiko jau 19-ką metų. Tai Elvira aprašė knygoje „Yours Cruelly, Elvira" (lt. Tavo žiaurioji Elvira).

Cassandra Peterson, žinoma kaip Elvira | instagram.com/therealelvira/

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Rugsėjo 17-ąją žurnalistams duodama interviu savo namuose ji sakė: „Aš džiaugiuosi atsiskleidusi. Nors tai mane ir neramina. Būna akimirkų, kai galvoju: „Galbūt žmonėms aš nebepatiksiu", „O gal nebegausiu darbo?". <...> Turiu draugų, kurie atsiskleidė esantys homoseksualūs, tai paveikė tiek jų darbą, tiek santykius ir kitas gyvenimo sritis. <...> Tačiau kita vertus, apima neviltis ilgą laiką savo tapatybę laikant paslaptyje. Tai nėra gerai. Visa tai siurbia energiją".

Aktorė, išgarsėjusi po vaidmens filme „Elvira: Tamsos šeimininkė" (1988 m.), teigė jau ne vienerius metus jaučianti romantiškus jausmus Teresei Wierson. Pastaroji į jos gyvenimą pasibeldė po skaudžių skyrybų. Vieną vakarą pora išėjo pažiūrėti filmo. Kai grįžo namo, moterys atskleidė viena kitai savo jausmus. 

Cassandra Peterson, žinoma kaip Elvira | instagram.com/therealelvira


C. Peterson apie savo merginą knygoje rašo:  „Pirmą kartą gyvenime esu su žmogumi, kuris leidžia man jaustis saugiai, palaimintai ir tikrai mylimai“.

C. Peterson dar buvo paauglė, kai nusprendė paklausyti Elvio Presley patarimų ir paliko Nevados valstiją, kad galėtų dirbti aktore. Pradėjusi vaidinti mažuose vaidmenyse, prieš 30 -ąjį gimtadienį ji sulaukė skambučio, kuris pakeitė gyvenimą. Merginai buvo pasiūlytas naktinė televizijos laidų serija, kurioje su žiūrovais buvo dalijamasi siaubo ir mokslinės fantastikos istorijomis. Taip prasidėjo jos kelias į šlovę ir pripažinimą. 

C. Peterson jau seniai pasisako už moterų teises, LGBTQ+ lygiateisiškumą ir gyvūnų gerovę.

Parengta pagal pinknews.co.uk, dailynews.com, wionews.com
Naujesnė Senesni