Makiažo meistras tapo pirmuoju homoseksualiu vaikinu ant „Playboy" viršelio

Dėvintis sportinę aprangą, derinamą su „Playboy" kultūrą įkūnijančiomis juodomis ausimis, peteliške ir tamsiu triko. Taip socialiniuose tinkluose dėl makiažo meistriškumo išgarsėjęs Bretmanas Rockas pasirodė ant „Playboy" žurnalo tapdamas pirmuoju ant šio leidinio viršelio patekusiu homoseksualiu vaikinu.

Bretmanas Rockas | playboy.com

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

„Twitter" įraše 1953 metais pradėtas leisti „Playboy" žurnalas, praėjusiais metais pasiekiamas skaitmeniniu formatu, pasidalijo B. Rocko citata, žyminčią šį istorinį momentą.


Be to, buvo paskelbtas ir fotosesijos vaizdo įrašas.


 

„Ant „Playboy" viršelio išspausdinti vaikiną yra ypatingas įvykis LGBTQ+ bendruomenei, tamsaus gymio žmonių bendruomenei ir visa tai yra taip siurrealistiška", - savo mintis dėliojo jis.

Istorinis socialinių tinklų žvaigždės pasirodymas ant „Playboy“ viršelio taip pat žymi naujausią žurnalo politiką, susijusią su barjerų, statomų LGBTQ+ bendruomenei, laužymu.

Bretmanas Rockas | playboy.com



Praėjusiais metais grožio influencerė Volkova tapo pirmąja translyte moterimi, pasirodžiusia ant „Playboy Mexico“ viršelio.

LGBTQ+ teisių gynimo grupės „GLAAD“ talentų vadovas Anthony Allenas Ramosas giria tai, kad „Playboy“ nusprendė ant savo viršelio išspausdinti B. Rocko nuotrauką. Tai jis pavadino „galingu žingsniu į priekį progresuojant judėjimui į įvairovę, kuri apima ir madą".

Bretmanas Rockas | playboy.com


Anksčiau B. Rockas „NBC News" yra sakęs besitikintis, kad jo išgarsėjimas lems tai, jog LGBTQ+ žmonės viešojoje erdvėje bus labiau matomi. Pasak homoseksualaus vaikino, jam pačiam trūko vaikystėje įkvepiančių pavyzdžių.

Vėliau šį mėnesį žurnalas išleis daugiau nuotraukų ir vaizdo įrašų kartu su B. Rock interviu.


Ar esate pilnatmetis?

Šio teksto nerekomenduojame skaityti jaunesniems nei 18 metų skaitytojams. Jame pateikiama informacija nėra tinkama jaunesnio amžiaus asmenims


Naujesnė Senesni