Nuomonė: Tomas Vytautas Raskevičius - vienas iš didžiųjų laimėjimų Lietuvos parlamente nuo Nepriklausomybės Atkūrimo

Nedažnai tenka man rašyti apie konkretų vieną ar kitą politiką, tačiau šiandien yra ta diena, kai parašysiu. Štai Laisvės partijos narys, seimo narys ir seimo Žmogaus Teisių komiteto pirmininkas Tomas Vytautas Raskevičius.

Tomas Vytautas Raskevičius | kaunozinios.lt nuotr.

Kipras Antanaitis

facebook.com/kipras.antanaitis

Mano nuomone, Tomas Vytautas Raskevičius yra vienas iš didžiųjų laimėjimų Lietuvos parlamente nuo Nepriklausomybės Atkūrimo. Ir tuoj pagrįsiu, kodėl taip manau.
 
Iš pradžių gana skeptiškai žiūrėjau į jį, buvau paveiktas tamsuomenės, kurioje trūksta švietimo (kaip parlamente gali atstovauti kitą seksualinę orientaciją turintis žmogus (21 amžiuje)), trūko tolerancijos, žinių, tačiau dabar tikrai suprantu, kad jis yra itin reikalingas mūsų parlamente. 

Tokio Seimo nario ir Žmogaus Teisių komiteto pirmininko Lietuvoje jau seniai reikėjo, kuris būtų už visų žmonių Žmogaus teises, kovotų už jas nepaisanti to, kiek sunkumų tektų įveikti, nepaisant oponentų puolimo, neskirstytų žmonių, neskatintų neapykantos ir padėtų Lietuvai eiti į priekį. 

Visi tie užgauliojimai, skriejantys pono Raskevičiaus atžvilgiu, yra tik tos visuomenės dalis, kuri vis dar yra įstrigusi praeityje ir niekaip negali suvokti, kad žmogus, turintis kitą seksualinę orientaciją, yra toks pats, kaip ir jie, išsilavinęs, lygiai taip pat gali pasiekti aukštumų, būti parlamento nariu ir dirbti Lietuvos labui.

Džiaugiuosi, kad šis seimo narys atstovauja Tautą, palaikau visu šimtu procentų ir linkiu didžiausios sėkmės darbuose.



Rubrikoje „Pozicija" skelbiamos autorių įžvalgos ir nuomonės. Turite ką pasakyti? Rašykite e. p. redakcija@jarmo.net

Naujesnė Senesni