Pareigūnas - apie įtariamąjį vaikų prievartavimu: jis homofobas, medžiojantis homoseksualus, ir psichopatas

3 mln. eurų - tokia ginklų, uniformų ir nacistinės atributikos vertė, kurią Rio de Žaneiro policija rado brazilo, įtariamo nepilnamečio išprievartavimu, namuose. Vienas policijos pareigūnų neslėpė pasišlykštėjimo dėl radinių savininko elgesio. Homofobas, medžiojantis homoseksualius asmenis, pedofilas ir psichopatas - tokie žodžiai viešai skambėjo iš teisėsaugininko lūpų apie įtariamąjį

Brazilijos teisėsaugos paskelbtos nuotraukos


Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

58-ierių metų Alysonas Proenca Doyle Linhareso savo namuose sulaukė netikėtų svečių - kratos atvyko vykdyti policijos pareigūnai. O laimikio būta įspūdingo: nuo nacių uniformų iki Antrojo pasaulinio karto laiko ginklų. Iš viso pareigūnai aptiko virš 1 tūkst. nacistinės simbolikos, ginklų, uniformų.

Vyro namuose buvo rasta nepilnamečių nuotraukų.

Ikiteisminis tyrimas dėl brazilo buvo pradėtas po to, kai policija išsiaiškino, kad jis galimai išprievartavo nepilnametį, taip pat savo namuose, esančiuose miesto vakaruose, smurtavo prieš vaikus.

Vyrą įdavė kaimynai, pranešę, kad pastarasis seksualiai smurtauja prie jų 12-metį paauglį, rašo nypost.com.

„Jis yra protingas vyras ir aiškiai išreiškia savo nuomonę, tačiau yra Holokausto neigėjas, homofobas, pedofilas ir sako, kad medžioja homoseksualus“, - sakė šios bylos pagrindinis detektyvas Luisas Armondas bei pridūrė: „Aš nesu gydytojas, bet jis man atrodo beprotiškas psichopatas“.

Pareigūnas teigė, kad įtariamasis kilęs iš turtingos šeimos, o kolekciją kaupė iš gauto palikimo.

Šiuo metu policijos pareigūnų tyrimas kreipimas mėginant išsiaiškinti, kokie yra įtariamojo ir kraštutinių organizacijų ryšiai su juo. 
Naujesnė Senesni