Kas yra „Saulėlydžio" sagos žvaigždės K. Stewart išrinktoji D. Meyer?

„Saulėlydžio" sagos aktorė Kristen Stewart oficialiai susižadėjo. Kartu su režisiere Dylan Meyer jos ruošiasi vestuvėms. Pora kartu - jau 2 metus.

K. Stewart širdį aplankė meilė | Getty Images ir Dylan Meyer/Instagram nuotr.


Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Apie tai, kad garsioji „Saulėlydžio" žvaigždė ir jos mergina režisierė susižadėjo, gerbėjai sužinojo antradienį, lapkričio 2-ąją.

„Mes susituoksime. Mes pasirengusios tai padaryti. Norėjau, kad ji man tai pasiūlytų, labai aiškiai parodžiau, kad to noriu, ir ji tai padarė. Tai buvo miela. Jai sekėsi labai gerai. Mes tuoksimės, tai vyksta", - džiaugėsi K. Stewart.

Režisierė D. Meyer kartu su aktore buvo pastebėta 2019 metų rugpjūtį, o vėliau tais pačiais metais abi merginos patvirtino draugaujančios.

Kristen Stewart oficialiai susižadėjo su režisiere Dylan Meyer | Nuotraukos šaltinis: wp.com


Merginos buvo pastebėtos ne tiesiog leidžiančios laiką, o besibučiuojančios Niujorke, šalia upės pakrantės.

Ši nuotrauka K. Stewart „Instagram" paskyroje paskelbta dar 2019 metais


K. Steward teigė iš pradžių su savo būsima sužadėtine prieš 6-erius metus susitikusi filmavimo aikštelėje, tiesa, po to ne vienerius metus jos nematė. Abi merginos po kurio laiko vėl sutiko viena kitą draugo gimtadienyje. Būtent tuomet ir prasidėjo graži meilės istorija, kurią, panašu, vainikuos vestuvės.

Apie garsiąją K. Stewart, vaidinusią filmų serijoje, pastatytoje pagal Stephenie Meyer romantinį romaną paaugliams apie vampyrus, žinoma daug. Aktorė kartu su Robertu Patisonu suvaidino ne vieną itin romantišką sceną ir pakerėjo žiūrovus. 31-erių metų žvaigždė 2012 metais tapo daugiausiai uždirbančia aktore visame pasaulyje. Gimusi ir užaugusi Los Andžele, ji pelnė gausybė apdovanojimų. Mergina pradėjo vaidinti jau būdama 12-kos metų. O štai 2007 metais, lapkričio mėnesį paskelbta, kad ji įsikūnys į vienos pagrindinių „Saulėlydžio" veikėjų Belos Swan vaidmenį. Po metų pasirodė pirmasis šios sagos filmas, sulaukęs įvairių reakcijų visame pasaulyje ir išgarsinęs merginą.

O kas yra K. Stewart mergina D. Meyer - toji laimingoji, kuri pažadės aktorei būti kartu ir džiaugsme, ir varge?

D. Meyer 2016-aisiais režisavo „Netflix" filmą „XOXO". Taip pat režisierė rašė mokslinės fantastikos serialo „Mis 2059" epizodus, parengė trumpametražių filmų „Loose Ends" (2015 m.) ir „Rock Bottom" (2019 m.) siužetus.

Be kita ko, D. Meyer taip pat pasižymi ir aktoriniais gabumais. Ji suvaidino keliuose filmuose, vienas jų - „The Death and Return of Supermen“ (2011 m.).

Oficialiai nurodoma, kad D. Meyer gimtadienį švenčia gruodžio 4-ąją. Tiesa, viešoje erdvėje nėra skelbiami tokie duomenys kaip lankytos švietimo įstaigos, bet pavyko išsiaiškinti, kas yra jos artimieji. Pasirodo, kad D. Meyer turi du brolius ir dvi seseris.

Nėra žinomas tikslus režisierės amžius - to ji niekuomet viešai neskelbė. Tačiau manoma, kad merginai gali būti nuo 29-erių iki 32-erių metų. Be to, skaičiuojama, kad D. Meyer turimo turto vertė siekia 300 tūkst. JAV dolerių. 

Parengta pagal elle.com ir fitnessfreak360.com informaciją
Naujesnė Senesni