Norvegijos pašto reklamoje - šilta meilės istorija tarp Hario ir Kalėdų senelio

Norvegijos paštas nusiteikęs šventiškai. Neseniai pristatytame 4 minučių trukmės klipe „Kai Haris susitiko su Kalėdų Seneliu" atskleidžiama romantiška meilės istorija.

Haris ir Kalėdų senelis įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio | Stop kadras


Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Norvegijos pašto tarnyba „Posten" kasmet skelbia trumpų istorijų reklaminius klipus, o šiais metais pristatyta reklama sparčiai išplito internete. Klipe „Kai Haris sutiko Kalėdų Senelį" pasakojama apie homoseksualių vyrų meilę vienas kitam ir primenama, kad sukanka 50 metų, kai šalyje buvo dekriminalizuotas homoseksualumas.


„Tai buvo tamsūs metai mums visiems - tęsėsi pasaulinė pandemija, pabėgėlių krizė ir visa kita. Galbūt šiemet mums reikia šiltos ir nuoširdžios meilės istorijos? Švenčiame, nes Norvegijoje galime mylėti ką norime nepaisant viso blogio, kuris vyksta pasaulyje", - LGBTQ+ portalui lgbtqnation.com kalbėjo „Posten" rinkodaros direktorė Monica Solberg.

Haris ir Kalėdų senelis įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio, tačiau bėgant metams jie nori vis daugiau nei susitikti vos vieną trumpą akimirką. 

Kasmet Haris laukia Kalėdų Senelio vilkėdamas geriausius savo drabužius. Kiekvienais metais Kalėdų senelis išlenda iš kamino nešinas dovanų savo mylimajam. Tačiau likusius metus Haris ir vėl praleidžia vienišas bei laukia kitų Kalėdų.

Tačiau kartą Haris parašė Kalėdų seneliui laišką ir išsiuntė jį į Šiaurės ašigalį.

„Brangus Kalėdų seneli, viskas, ko noriu Kalėdoms, esi tu", - laiške rašo Haris.

Klipo pabaigoje žiūrovams primenama, kad 2022 metais sukaks 50 metų, kai Norvegijoje tapo legalu mylėti tai, ką nori.
Naujesnė Senesni