Ramanauskas teisme Statkevičiaus maldavo: „Nedarykite iš manęs homofobo“

TV laidų vedėjas Algis Ramanauskas ir garsus dizaineris Juozas Statkevičius susikibo teisme. Pastarasis kaltinta garsenybę jį persekiojant ir žeminant. O tuo metu žinomas televizijos veidas tai neigia. J. Statkevičius teigė, kad A. Ramanauskas pabrėžia jo seksualinę orientaciją.


Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

J. Statkevičius į teismą kreipėsi su ieškiniu prašydamas atlyginti net 12 tūkst. eurų esą patirtą neturtinę žalą, praneša naujienų portalas alfa.lt 

Dizaineris teigė, kad A. Ramanauskas paskelbė apie šį šmeižikiško turinio įrašus socialiniame tinkle „Facebook”, o taip pat buvo įžeistas „Youtube” paskelbtuose epizoduose.

Teisme J. Statkevičius teigė, kad A. Ramanauskas pabrėžia jo seksualinę orientaciją.

Teisme A. Ramanauskas klausė J. Statkevičiaus, kodėl šiam neužkliuvo „Dviračio žinių“ epizodas, kuriame J. Statkevičių įkūnijęs aktorius irgi pasisako apie seksualinę orientaciją.

„Nes ten nebuvo b… čiulpimo, nebuvo, kad mama mokė čiulpti. Ten visai kitame kontekste“, – teigė J. Statkevičius, rašo alfa.lt

A. Ramanauskas akcentavo, kad yra pro-LGBTQ+ pozicijos, ją esą reiškia jau daug metų. „Nedarykite iš manęs homofobo“, – sakė TV laidų vedėjas.

Vilniaus miesto apylinkės teisme byla pradėta nagrinėti vasario 3 d.

Alfa.lt duomenimis, J. Statkevičius į teismą kreipėsi dėl trijų vaizdo įrašų, paskelbtų „Youtube“ kanale „Algis & Justas“.

J. Statkevičius teigė esantis itin žeminamas – video kalbama apie jo seksualinę orientaciją, tariamai teikiamas eskorto paslaugas, lytinių organų čiulpimą.

J. Statkevičius prašo ne tik priteisti jam 12 tūkst. eurų neturtinės žalos, bet ir įpareigoti A. Ramanauską įrašus pašalinti.

Pirmojo posėdžio metu byla nebuvo pabaigta nagrinėti. Greičiausiai garsenybės teisme susitiks dar kartą.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni