Šeimų sąjūdžio lyderis džiaugiasi dėl „apsivalymo" Ukrainoje

Anti-LGBTQ+ akcijos – šeimų maršo judėjimo – vienas pradininkų Marius Gabrilavičius demonstruoja savo tradicines vertybes: anot jo, Rusijai pradėjus karą prieš Ukrainą, pastarojoje reikia „apsivalymo".  Pasiskelbęs kovotoju su „leftistais", vyriškis ėmėsi Rusijos agresijos prieš Ukrainą pateisinimo ir pasitelkė Rusijos propagandinių kanalų kartojamą teiginį, jog vyksta ne karas, o tik „speciali operacija".

Vasario 24-ąją Vilniuje vyko palaikymo akcija Ukrainai. Tačiau taikos šioje šalyje trokšta ne visi | Artūro Kokorevo/Pexels.com nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Skrieja ciniški pasisakymai

„Ramybės!Ne KARAS vyksta!

Vyksta valdžios struktūrų išvalymas nuo leftistinių padugnių tarnaujančių ne žmonėms, o žalingoms žmonijai korporacijoms (kalba netaisyta, - jarmo.net)!"– vasario 25-ąją, praėjus vienai parai po prasidėjusios Rusijos invazijos į Ukrainą, pareiškė M. Gabrilavičius savo „Facebook" paskyroje.

Momentinė ekrano kopija


Prieš tai, vasario 24-ąją, šeimų maršo vienas organizatorių pareiškė: (kalba netaisyta) „Aš už Rusijos ir Ukrainos susidraugavimą!

Ir tai įvyks, bet tik po to, kai V.Putinas praves specialiąją apsivalymo nuo sorosinių Ukrainos valdžioje operaciją…". 

Momentinė ekrano kopija


Tokių pasisakymų apie „valymą" – dar ne vienas. 

„Turėkitės ant savo sąžinės"

Šeimų sąjūdžio administratorius M. Gabrilavičius, kitaip žinomas kaip M. G. Maksimalietis, dėl tokių įrašų sulaukė didelio dėmesio. Tarp sureagavusiųjų į šiuos žinomo veikėjo ciniškus pasisakymus – ir žurnalistė Indrė Makaraitytė.

„Kol mes meldžiamės už Ukrainą, interneto platybėse toliau sukasi kvietimas organizuotis ir organizuoti dar vieną, šiųmetį Šeimų maršą. Sakysit, ar vienas kitam prieštarauja – žmonės protestuoja ir jie turi tam teisę.

Štai kokia yra situacija šiame fronte. Marius Gabrilavičius yra oficialus pirmojo Šeimų maršo organizatorius. Paskui oficialiai organizatoriai atseit apsipyko, atseit keliai išsiskyrė, tačiau realiai per keletą žmonių jų veiksmai vis tiek koordinuojami ir Maximalietis stovi visų kitų mums gerai žinomų protestų užnugaryje.
 
Tai turėkitės ant savo sąžinės", – socialiniuose tinkluose pasidalijusi vieno iš M. Gabrilavičiaus įrašo ekrano kopija, dėstė I. Makaraitytė. 

Anot M. Gabrilavičiaus „Facebook" sienos šlovinamas Rusijos prezidentas V. Putinas, kadenciją baigęs JAV prezidentas D. Trumpas ir Xi Jinpingas – Kinijos lyderis | Momentinė ekrano kopija


Sukilo prieš LGBTQ+ lygiateisiškumą

Jarmo.net primena, kad praėjusiais metais pavasarį įvyko pirmoji šeimų maršo akcija Vilniuje, Vingio parke. Tuomet susirinkę maždaug 8-10 tūkst. mitingo dalyvių reikalavo nepriimti Partnerystės įstatymo projekto, kuris leistų tos pačios lyties asmenų poroms įteisinti savo santykius. Proteste buvo girdėti homofobiški pasisakymai, prieštarauta LGBTQ+ asmenų lygiateisiškumui.

Rugsėjo mėnesį Lietuvos šeimų sąjūdis, vadovaujamas Raimondo Grinevičiaus, ir Šeimų sąjūdis, kuriam, kaip skelbiama viešojoje erdvėje, vadovauja M. Gabrilavičius, pareiškė vienas nuo kito atsiribojantys.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni