Siga ir Jugnė: kol Rusija kariauja Ukrainoje, mūsų valdžia kariauja prieš savo piliečius

Kartu gyvenanti pora Jugnė ir Siga sako, kad kol Ukrainoje vyksta Rusijos sukeltas karas, Lietuvos valdžia nusprendė paskelbti karą savo piliečiams. Pirmadienio vakarą šalia Martyno Mažvydo Nacionalinės bibliotekos Vilniuje merginos dalyvavo proteste už Partnerystės įstatymą, kurį Lietuvos regionų frakcijos atstovė Agnė Širinskienė užsimojo antradienį pasiūlyti išbraukti iš Seimo pavasario sesijos.

Jugnė ir Sigita | LGL/A.Didžgalvio nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

A. Širinskienė praėjusią savaitę teigė, kad Seimas turėtų svarstyti išbraukti LGBTQ+ bendruomenei svarbų įstatymą, nes esą priešingu atveju jo pateikimas sukels priešpriešą visuomenėje.

„Darosi jau tikrai nebejuokinga. <...> Tuo metu, kai vyksta karas Ukrainoje, mūsų valdžia sugalvojo pradėti karą su savo piliečiais. Su manimi, su Jumis, su jūsų artimaisiais. Sugalvojo išvis paneigti mūsų egzistavimą. Net nėra ką svarstyti“, – kalbėjo ant scenos užlipusi pora. 

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net

Naujesnė Senesni