Išvyskite: Vilniaus tiltai nušvito vaivorykštės spalvomis

Sostinės tiltai nusidažė vaivorykštės spalvomis. Taip minima šią savaitę prasidėjęs „Baltic Pride” festivalis, kurį šeštadienį vainikuos eitynės.

Vilniaus tiltai nušvito vaivorykštės spalvomis | A.Didžgalvio/LGL nuotr


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Vilniaus miesto savivaldybė šią savaitę jau paskelbė, kad birželio 2–5 dienomis Karaliaus Mindaugo, Žaliasis ir Baltasis tiltai bei Operos, Lukiškių, Vašingtono ir Reformatų fontanai sušvis vaivorykštės spalvomis. 

Lietuvos gėjų lyga (LGL) penktadienį padėkojo savivaldybei už šią iniciatyvą ir pasidalijo fotografo Augusto Didžgalvio vakarinėmis Vilniaus tiltų nuotraukomis. 

Pamatykite įspūdingus kadrus žemiau esančioje nuotraukų galerijoje:


Jarmo.net primena, kad šeštadienį vyksiančiose LGBTQ eitynėse laukiama iki 10 tūkst. dalyvių. Kaip skelbia LGL, „Baltic Pride“ 2022 festivalio renginiuose dalyvaus Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius, Oslo miesto merė Marianne Borgen, La Ronge (Kanada) miesto meras Colin Ratushniak, Švedijos užsienio reikalų ministrė Ann Linde, Stokholmo miesto tarybos pirmininkė Cecilia Brinck, JAV specialioji pasiuntinė LGBT žmogaus teisėms Jessica Stern, Judy ir Dennis Shepardai.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net

redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni