Tailande nužudytos translytės merginos mama kaltina lietuvį tai padarius iš keršto

Lietuviui Mariui Kunickiui gresia ilgi metai už grotų – būtent į jį pirštu beda Tailando policijos pareigūnai, tiriantys translytės 31-erių metų merginos nužudymą.

Marius Kunickis ir Thiraphon Lamlue | Nuotraukos šaltinis: „Facebook“


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Tailando policija įtariamąjį merginos nužudymu sulaikė praėjusį trečiadienį. Portalas bangkokpost.com praneša, kad auka buvo surasta Surino mieste, Prasato rajone, savo namuose. 

31-erių tailandietės Thiraphon Lamlue kūną rado jos 47-erių metų motina Wandee Lamluea.

Policijos atstovė Sanee Chimngam bangkokpost.com atskleidė, kad kūnas buvo suvyniotas į storą antklodę, tačiau liko kyšoti kojos. 

Mergina buvo brutaliai nužudyta | Nuotraukos šaltinis: „Facebook“

Bute buvo jaučiamas stiprus kvapas – dėl dvoko skundėsi ir kaimynai: prie dviejų aukštų namo buvo atvykę specialistai. Manoma, kad auka galėjo būti nužudyta mažiausiai prieš savaitę iki jos suradimo. Aukos motina iš karto pareigūnams papasakojo apie merginos draugą – lietuvį M. Kunickį.
 
Šis, anot jos, mėgdavo gerti alų ir gegužės 26-ąją buvo nuvykęs pas ją išgerti, tiesa, dukros šalia jau nebuvo. Tailandietės mama sakė, kad ant M.Kunickio kojos esą buvo kraujo dėmių ir įbrėžimų.

Nors kitą dieną mama ėjo pro poros namus, tačiau jų automobilio nebuvo matyti. Motina teigia galvojusi, kad jos dukra išvyko M. Kunickiu.

Policijos pareigūnai veda sulaikytąjį | bangkokpost.com nuotr.

Be kita ko, pareigūnai teigia, kad vyras ne tik paslėpė merginos kūną paklodėje, bet prieš tai ją ir apvogė – paėmė mobilųjį telefoną, pagal kurio signalą jis ir buvo susektas.

Nors anksčiau žiniasklaidoje pasirodė teiginiai, kad esą auką galimai nužudęs vyras yra Rusijos pilietis, tačiau vėliau paaiškėjo tikroji jo pilietybė.

Praėjusį ketvirtadienį pareigūnai paskelbė, kad nužudymu įtariamas asmuo buvo pastebėtas Yinyom paplūdimyje. Policija jį sulaikė apie 12 val. 30 min.

Portalas delfi.lt skelbia, kad apklausiamas jis liejo ašaras ir prisipažino, kad susipyko su nužudytąja. Tačiau viešojoje erdvėje sklandanti informacija – prieštaringa. Štai portalas tv3.lt pažymi – nors tailandietės nužudymu įtariamam lietuviui šalies policija ir pareiškė kaltinimus, vyras juos kategoriškai neigia.

Marius Kunickis | Stop kadras

„Mes nusprendėme kartu vykti į Patają ar kažkur kitur. Susikrovėme savo daiktus ir ji man pasakė, kad turi susitikti su kažkokiu vaikinu ir susitiks su manimi Patajoje“, – tv3.lt cituoja M. Kunickio žodžius

Vykdant tyrimą buvo paimtas M. Kunicko DNR mėginys, bus tiriama, ar jis sutampa su įvykio vietoje rastais įkalčiais. Įvykio vietoje buvo rastos vilkimo žymės ant grindų, plaukų pėdsakai, kraujo dėmės.

Be kita ko, pareigūnai atkreipia dėmesį, kad dingo ir aukos augintinis – šuo. Tiriama versija, ar šis taip pat nebuvo nužudytas ir kur nors pakastas.

Už savo merginos nužudymą lietuviui gresia mažiausiai 15 metų laisvės atėmimo bausmė.

Nužudytosios motina teigia, kad jos dukra palaikė monogamiškus santykius – romantiškai bendravo ne tik su lietuviu, bet ir su vienu britu. Tad ji įtaria, kad galbūt lietuvis ją nužudė apimtas pavydo.

Pagal tarptautinę ir nacionalinę teisę, asmuo laikomas nekaltu tol, kol teismas neįrodo kitaip

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net

redakcija@jarmo.net


Ar esate pilnatmetis?

Šio teksto nerekomenduojame skaityti jaunesniems nei 18 metų skaitytojams. Jame pateikiama informacija nėra tinkama jaunesnio amžiaus asmenims


Naujesnė Senesni