Vaivorykštės perėjos tepliotojui surašytas protokolas

Vilniuje, vienoje iš Pylimo gatvės sankryžų esanti vaivorykštės spalvų perėja šiais metais išpuolio taikiniu tampa ne pirmą kartą.

Nors dėl vieno incidento pažeidėjas nenustatytas, dėl kito įvykio buvo surašytas protokolas | Jarmo.net nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Neseniai atnaujinta perėja yra nuolat niokojama.

Kaip jarmo.net pirmadienį informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja, birželio 10-ąją buvo gautas registruotas pranešimas dėl Vilniuje šalia Pylimo gatvės 21-uoju numeriu paženklinto pastato esančios vaivorykštės spalvomis pažymėtos perėjos niokojimo.

„Dėl minėto įvykio buvo nustatytas įvykio kaltininkas. Buvo pradėta administracinio nusižengimo teisena bei asmeniui suniokojusiam perėją buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas dėl administracinio nusižengimo numatyto Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 481 str.“, – tikino ji.

Tiesa, policijos atstovė nepatikslino, kokia nuobauda buvo skirta prasižengėliui.

J. Samorokovskaja taip pat informavo, kad Vilniaus miesto 3-ajame policijos komisariate birželio 6-ąją buvo gautas kitas pareiškimas dėl birželio 5-ąją pastebėtos vaivorykštės spalvomis pažymėtos perėjos suniokojimo – apipurškimo juodais dažais. 

„Dėl registruoto pareiškimo buvo pradėta administracinio nusižengimo teisena pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 481 str. 1 dalį, dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo. Administracinio nusižengimo tyrimo metu nusižengimą padariusio asmens tapatybė nėra nustatyta“, – tikino ji.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net

redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni