Vilniuje atnaujinta vaivorykštės spalvų perėja

Vilniaus centre, Pylimo gatvėje esanti vaivorykštės perėja buvo atnaujinta – išryškintos jos spalvos.
 
Vaivorykštės spalvų perėja buvo atnaujinta | UAB „Grinda“ nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Šią savaitę prasidėjo „Baltic Pride“ renginiai. „Vilnius išreikšdamas palaikymą LGBTIQ bendruomenę sveikina pasipuošęs vaivorykštės spalvų vėliavos instaliacija Pylimo gatvėje. Ši instaliacija simbolizuoja sostinės paramą bendruomenei ir yra žinutė politikams, kad laikas išspręsti tokius klausimus kaip partnerystės įteisinimas“, – teigiama vaivorykštės perėją atnaujinusios UAB „Grinda“ pareiškime.

Kaip rašo portalas madeinvilnius, ši pėsčiųjų perėja yra strategiškai reikšminga Vilniaus miesto LGBT bendruomenei, nes jungia LGBT bendruomenės centras ir LGBT bendruomenės narių susibūrimo vieta neoficialiai laikomą džiazo klubą Paviljonas.

„Vilnius yra apie laisvę būti savimi. Vilnius atviras įvairovei, kasdien vis tolerantiškesnis miestas, toks, apie kokį prieš dešimtmetį galėjome tik svajoti“, – priduriama bendrovės pranešime.

Sostinėje savaitę vyksiančiuose „Baltic Pride“ renginiuose tikimasi sulaukti apie 10 tūkst. dalyvių.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net

redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni