Vaikams skirtų laidų vedėjas atsiskleidė gerbėjams: „Meilė niekada neturėtų panardinti į baimę“

„Jaučiuosi kur kas geriau nei kada nors anksčiau gyvenime“, – ištarė Šiaurės Airijoje gerai žinomas vaizdo tinklaraštininkas ir mažiesiems skirtų televizijos laidų vedėjas Adamas Bealesas.

Adamas Bealesas | Nuotraukos šaltinis: instagram.com/adambyt


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Praėjusį penktadienį paskelbtame įraše 22-erių vaikinas savo gerbėjams pranešė esąs homoseksualus.

„Dabar esu laimingas“, – skelbė žinomas videotinklaraštininkas po viena iš nuotraukų, kurioje jis įamžintas su vaivorykštės vėliava.

Modamas LGBTQ+ palaikymo simboliu, A. Bealesas tikino šią žinią norėjęs pranešti jau seniai, bet tokiam žingsniui ryžęsis tik dabar.

Garsenybė paaiškino, kodėl jam buvo taip svarbu atskleisti šią savyje nešiotą paslaptį – besididžiuodamas jo tapatybę priėmusia šeima, vaikinas tikino pagaliau besijaučiantis išsilaisvinęs.

Kaip aiškino A. Bealesas, atsiskleidęs šeimai jis panoro įkvėpti ir kitus LGBTQ+ žmones nebijoti būti savimi bei pradėti savo „išėjimo iš spintos“ kelionę.

„Meilė niekada neturėtų panardinti į baimę“, – sakė jis.

Parengta pagal „Belfast Telegraph“

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net

redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni