Tvirtų pečių problema

Dauguma mūsų sutinkamų moterų pritaria lyčių lygybės idėjoms: piktinasi darbo pokalbyje sulaukusios klausimo, ar neketina turėti vaikų, mano, kad smurtą patiriančiosios neturėtų jo toleruoti, tiki, kad moterys gali tapti puikiomis vadovėmis, o vyrai turėtų aktyviai dalyvauti auginant vaikus… Bet tuomet ima ir priduria: „Tik aš nenoriu, kad vyrai subobėtų“, „man patinka, kai vyras apvelka paltą ar nukelia lagaminą“, „nenoriu, kad mano partneris verktų“, „šalia jo noriu jaustis kaip už uolos“. Ką atsakyti į šiuos argumentus?

Gap.lt vizualizacija (iliustracijos autorė: Renata Krasovskaja)


gap.lt

info@gap.lt

Žmogiška iš partnerio ar asmens, kuriam jaučiame simpatiją, trokšti pagalbos ir rūpesčio. Mažos galantiškos smulkmenos leidžia pasijusti svarbiai ir mylimai.

Visgi nebūtų malonu, jei einant iš kavinės palto užvilkti staiga pripultų prieš tai žvilgsniu varstęs įtartinas tipas. Storžieviu nelaikome žemesnio už save bičiulio, kuris negali paduoti avinžirnių skardinės nuo aukščiausios parduotuvės lentynos. Ryšys sutvirtėja, o ne sukęžta, kai partnerė tampa uola vyrui, išgyvenančiam sunkų gyvenimo laikotarpį. Brandūs santykiai gali užgimti ir vaikinui pakvietus į pirmą pasimatymą, ir merginai parodžius iniciatyvą.

Naujesnė Senesni