Donaldas Trumpas grasina JAV mokykloms, kuriose mokoma apie translytiškumą: jei bus išrinktas prezidentu, nutrauks joms finansavimą

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas pažadėjo panaikinti finansavimą mokykloms, kuriose dėstomos pamokos apie translyčius asmenis, jei jis bus perrinktas 2024 m. vyksiančiuose prezidento rinkimuose.

Donaldas Trumpas | Nuotraukos šaltinis: facebook.com/DonaldTrump

jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Per mitingą Sioux City mieste Ajovoje D. Trumpas pareiškė, kad išrinktas prezidentu mokyklose nutrauks švietimą apie LGBTQ+ bendruomenę.

„Taip pat pasirašysiu naują vykdomąjį įsakymą, kuriuo bus sumažintas federalinis finansavimas bet kuriai mokyklai, kuri stums mūsų vaikams <...> transseksualų beprotybę ir kitą netinkamą rasinį, seksualinį ar politinį turinį“, – sakė jis.

LGBTQ+ aktyvistai teigia esantys „pasiruošę mūšiui“ su D. Trumpu jam išliekant respublikonų favoritu partijos viduje varžantis dėl kandidatūros į prezidento postą.

„Jei Donaldas Trumpas mano, kad antra kadencija leis jam tęsti antikonstitucinę ir neamerikietišką jo pirmosios kadencijos politiką, Amerikos piliečių laisvės sąjunga bus pasirengusi kovoti kiekviename žingsnyje“ – teigė Amerikos piliečių laisvės sąjungos vykdomasis direktorius Anthony D Romero.

Parengta pagal thepinknews.com informaciją

Palaikyti jarmo.net iniciatyvą galite čia: contribee.com/jarmo
Naujesnė Senesni