Du nepilnamečiai pripažinti kaltais dėl žiauraus translytės britės nužudymo

Trečiadienį Jungtinės Karalystės Mančesterio karūnos teisme 2 paaugliai buvo pripažinti kaltais dėl žiauraus translytės britės Briannos Ghey nužudymo. Abu žudikai – nepilnamečiai vaikinas ir mergina. Teismas skelbia, kad pastarųjų tapatybė bus atskleista kitais metais.

B. Ghey | Socialinių tinklų nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Iki šiol žudikai dėl savo amžiaus nebuvo įvardyti, tačiau teismas nusprendė, kad jų anonimiškumas bus panaikintas kitų metų vasario 2-ąją.

Teismas priėjo išvados, kad nors nuteistųjų įvardijimas gali sukelti neigiamų pasekmių jų šeimoms, teisinė pusiausvyra bus pasiekta atidedant tapatybės paskelbimą iki nuosprendžio įsiteisėjimo dienos.

Pripažinęs paauglius kaltais, teismas greičiausiai skirs jiems įkalinimo bausmę iki gyvos galvos, tačiau dar spręs, kiek laiko jie turės praleisti nelaisvėje, kad galėtų įgyti teisę prašyti lygtinio paleidimo.

16-metė B. Ghey šių metų vasarį buvo rasta negyva Culcheth mieste, Varingtone. Ekspertai nustatė, kad mergina buvo subadyta peiliu, jai durta 28 kartus.

Tyrėjai netrukus sulaikė 2 paauglius ir pareiškė jiems įtarimus dėl šios žmogžudystės. Tarp rastų įkalčių – ir išsamus merginos nužudymo planas.

Parengta pagal thepinknews.com informaciją


Ar esate pilnatmetis?

Šio teksto nerekomenduojame skaityti jaunesniems nei 18 metų skaitytojams. Jame pateikiama informacija nėra tinkama jaunesnio amžiaus asmenims


Naujesnė Senesni