Pasirodžius piktantiškiems gėjų sekso vaizdeliams JAV Senate, buvo atleistas jo darbuotojas

Internete paplito pikantiški vaizdai iš JAV Seneto posėdžių salės, kurioje mėgėjiškai nufilmuota gėjų sekso scena. Po šio incidento JAV senatoriaus Beno Cardino biuras pranešė, kad politiko padėjėjas, galimai susijęs su šiuo įvykiu, jau nebedirba.

Andy Feliciotti/unsplash.com nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

„Mes neturėsime daugiau komentarų šiuo klausimu“, – teigė B. Cardino atstovas spaudai.

Buvusio „Fox News“ vedėjo Tuckerio Carlsono įkurta interneto svetainė „The Daily Caller“ penktadienį paskelbė vaizdo įrašus, ​​​​kuriuose užfiksuotas JAV Senato darbuotojas, užsiimantis homoseksualiais santykiais Senato posėdžių salėje.

Netrukus buvo nustatyta, kad šis darbuotojas – B. Cardino biure dirbantis padėjėjas.

Įrašo autentiškumas nėra patvirtintas.

„The Washington Free Beacon“ pranešė, kad darbuotojas platformoje „X“ naudodamas pseudonimą skelbė daugiau pornografinio pobūdžio nuotraukų ir vaizdo įrašų.

Senatorius B. Cardinas pirmadienį pareiškė esąs „piktas“ išvydęs viešai pasirodžiusį vaizdo įrašą ir pareiškė, kad gilinasi į šio įvykio detales. Žurnalistams politikas pridūrė nuvylęs esama padėtimi.

„Tai tragiška situacija, kelianti daug pykčio ir nusivylimo. Esu susirūpinęs dėl mūsų darbuotojų ir to, kaip jie jaučiasi dėl šio ir Senato darbuotojo“, – teigė jis.

B. Cardinas pridūrė, kad su buvusiu darbuotoju nekalbėjo ir nurodė, kad šis dėl įvykio iki šiol neatsiprašė.

Kapitolijaus policija leidiniui „The Hill“ komentavo, kad „vis dar tiria“ viešai pasirodžiusį įrašą, tačiau plačiau aplinkybės nėra komentuojamos.

Parengta pagal washingtonblade.com ir thehill.com informaciją


Ar esate pilnatmetis?

Šio teksto nerekomenduojame skaityti jaunesniems nei 18 metų skaitytojams. Jame pateikiama informacija nėra tinkama jaunesnio amžiaus asmenims


Naujesnė Senesni