Režisierius R. Zabarauskas atrėžė piktiems komentatoriams: nei rūbai, nei apkalbos nėra jokia svarbi problema

Praūžus muzikos apdovanojimams M.A.M.A viešoje erdvėje netrūko į renginį susirinkusių garsenybių išvaizdos ir aprangos aptarinėjimo. „Sulaukiau ir aš daug aštrių reakcijų dėl savo M.A.M.A. aprangos“, – sekmadienį feisbuke dalijosi žinomas režisierius, Lietuvos LGBTQ+ balsas Romas Zabarauskas, kuris į penktadienį vykusią šventę atvyko pasidabinęs lietuviško mados prekės ženklo „Smooth Confess“ rūbais.

Romas Zabarauskas | E. Norvilytės nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

R. Zabarausko pasirinktas aprangos stilius – maištingas ir originalus. „Norėjau apsirengti maištingai, originaliai ir gražiai sau pačiam, nes man su tuo asocijuojasi pop muzikos pasaulis“, – rašė režisierius.


Atsakydamas į jam mestą kritiką dėl pernelyg ekscentriškos aprangos, jis pažymėjo, jog dėl apkalbų nesijaučia esąs auka.

„Tai va, komentatorių teisė komentuoti ir iš to juoktis – nieko čia labai blogo nematau. Aš juokiuosi iš jūsų, jūs – iš manęs, visiems juokinga ir smagu“, – tikino įžymybė.
 
Be to, R. Zabarauskas aiškino, kad nors kai kurie komentarai internete bei pasisakymai galbūt peržengia ribas, dėl to kreiptis į teisėsaugą neketinantis.

„Aišku, gal kai kurie pažeidžia įstatymus, jei skatina susidoroti – bet aš galiu pažadėti, kad į teismą nesikreipsiu, nes tiesiog šiuo atžvilgiu deja esu egoistas ir to nedarau, nes man gaila laiko“, – dėstė jis.

Anyway, tiesiog chiiiiiiiiilllllll palinkėsiu visiems, nei rūbai, nei žinomų žmonių apkalbos vis dėlto nėra jokia itin svarbi problema bet kokiu atveju“, – pridūrė režisierius. 
Naujesnė Senesni