Donatas Montvydas prabilo apie gandus dėl savo seksualinės orientacijos ir skyrybas su žmona

„Esu priėmęs sprendimą nekalbėti viešai apie savo asmeninį gyvenimą, bet pastaruoju metu jaučiu, kad tai suteikia per daug vietos kalboms, kurios žeidžia mane ir mano šeimą,“ – taip trečiadienį feisbuke pareiškė žinomas atlikėjas Donatas Montvydas, išsklaidydamas gandus apie jo priklausymą LGBTQ+ bendruomenei.

Donatas Montvydas | „Bosanova“ nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

D. Montvydas dalijosi, kad nusprendė kalbėti atviriau apie savo privatų gyvenimą.

„Pasirinkau likti viešu asmeniu dėl meilės muzikai ir kūrybai, niekada nesiekiau dirbtinai sukurto dėmesio ar populiarumo“, – pabrėžė D. Montvydas.

D. Montyvdas prabilo ir apie jo santykus su žmona Veronika. Atlikėjas neslėpė, kad abu jie nusprendė išsiskirti. Nepaisant to, pabrėžė atlikėjas, šeima jam lieka svarbiausia. „Ši moteris yra mano nuostabiausių pasaulyje vaikų mama, mano daugumos didžiausių gyvenimo įvykių palaikytoja, mano antra pusė, su kuria ir toliau palaikome draugišką, mylintį santykį“, – rašė žinomas vyras.

D. Montyvdas atkreipė dėmesį ir į viešumoje sklandančius gandus apie jo seksualinę orientaciją. Atlikėjas neslėpė, kad palaiko LGBTQ+ bendruomenę ir turi draugų iš šios bendruomenės. Tačiau jis aiškino, kad pats visada buvo ir liks ištikimas moterims.

„Palaikau LGBT bendruomenę, kaip ir jai priklausantį savo draugų ratą, tačiau aš pats visada buvau ir esu tikras dėl savo orientacijos. Niekada neturėjau potraukio ar santykių su vyrais. Buvau ir liksiu ištikimas moterims. Būtent tokį save pažįstu ir jaučiu“, – rašė žinomas vyras.

D. Montvydas kvietė gerbti jį ir jo šeimą.

„Neturiu jokio pagrindo teisintis ar dalintis šia informacija, nes tai yra kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas – nepaisant to, norėjau tam padėti tašką.

Ši žinutė skirta tik tiems, kam aktualu. Ačiū, kad gerbiate mūsų privatumą. Daugiau komentarų šiomis temomis nebus“, – rašė atlikėjas.

Ekrano kopija
Naujesnė Senesni