COVID-19 pandemija pakeitė „Grindr" vartotojus

Partnerio asmenybė daugumai „Grindr“ vartotojų tapo daug svarbesnė nei pandemijos pradžioje, teigia naujos apklausos duomenys.

„Grindr" logotipas


„Grindr“ paklausė 10 tūkst. programėlės vartotojų JAV, Jungtinėje Karalystėje, Meksikoje, Brazilijoje ir Indijoje. Jų buvo klausiama, kaip COVID-19 sukelta pandemija paveikė jų romantinį ir seksualinį gyvenimą bei „kaip pasikeitė jų elgesys ir lūkesčiai nuo pandemijos pradžios“.

Remiantis apklausa, nors vartotojai susiduria su kur kas didesne vienatve, romantika nėra mirusi.

Panašu, kad„ Grindr" vartotojai laiką leidžia labiau gilindamiesi į savo pagrindines vertybes: ko jie nori iš partnerio, kaip atrodo jų komforto zona pasikeitusiame pasaulyje ir kaip išlikti sveikiems fiziškai, seksualiai ir emociškai.

Daugiau nei du trečdaliai (67 proc.) „Grindr“ vartotojų teigė, kad asmenybė jiems tapo kur kas svarbesnė nei prieš pandemiją, o 58 proc. labiau domisi ilgalaikiais santykiais.

Programa nustatė, kad nors pokalbių garsu ir vaizdu padaugėjo, teksto pokalbiai vis tiek išliko populiariausi.

60 proc. apklaustųjų teigė, kad šį laiką skiria bendravimui su žmonėmis, su kuriais paprastai nebendraudavo.

Taip pat net 46 procentai vartotojų aiškino, kad po pandemijos ėmė pirmieji inicijuoti pokalbius.

Pandemija taip pat net 86 proc. apklaustų vartotojų paskatino daugiau dėmesio skirti savo psichinės sveikatos priežiūrai. 83 proc. tikino, kad programėlėje ieško daugiau palaikymo ir supratimo.
Naujesnė Senesni