Anonimo laiške Raskevičiui grasinama Latvijoje padegto vyro baigtimi

Skelbdami, kad homoseksualūs asmenys kelia jiems grėsmę, homofobiškai nusiteikę veikėjai grasina LGTQ+ bendruomenei susidorojimu. Po skaudžios homoseksualaus vyro žūties Latvijoje, kai jis per kaimyno surengtą išpuolį apdegė 85 procentus kūno ir praėjusią savaitę ligoninėje mirė, Seimo narys Tomas Vytautas Raskevičius dalijasi jam į pašto dėžutę parlamente atsiųstu grasinimu.

Laiško turinys | facebook.com/raskevicius2021 nuotr.


Jarmo.net

redakcija@jarmo.net


Laiške, kurį T. V. Raskevičius paskelbė ketvirtadienį, aprašoma greitosios pagalbos mediku dirbusio Normundo Kindzulio mirtis. Prieš vyrą buvo surengtas išpuolis galimai dėl jo seksualinės orientacijos. Plačiau apie šį incidentą Latvijoje skaitykite čia: Homofobija žudo: Latvijoje padegtas homoseksualus vyras mirė

Parlamentarui skirtoje žinutėje rašoma: „Pagalvok, raskevičiuk - šeimos ir tautos gėda - ar ir tavęs ne toks pat galas laukia".

Prie laiško anoniminis jo siuntėjas pridėjo ir pusnuogės moters nuotrauką.

„Štai tokį anoniminį laišką šį rytą radau Seimo nario pašto dėžutėje. Tik niekaip nesuprantu, kokiam tikslui skirta ta įspūdingų formų mergina?" - savo įraše „Facebook" paskyroje rašo T. V. Raskevičius.
Naujesnė Senesni